Sinds afgelopen zomer reken ik mijzelf tot grote Dragon Quest Builder- fan. Voor het waarom kun je deze review even teruglezen. Nu is er zeer goed nieuws voor PC-liefhebbers, want in december kun je losgaan op je PC. Maak je borst maar nat, want je krijgt ook nog eens extra content. Yes!

Afgelopen zomer kwam de bouw-RPG Dragon Quest Builders 2 uit voor de Nintendo Switch en de PS4. In het kort komt het er op neer dat je in een enorm groot bouw-avontuur beland. Je bent een beginnende bouwer, aangespoeld op het Isle of Awakening. Samen met de mysterieuze jongen Malroth verken je verschillende eilanden en ontwikkel je skills om op te groeien tot een ware “Master Builder”. Hierdoor kun je eilandbewoners helpen, materialen craften en vijanden verslaan.

Heb je de game nog niet gespeeld dan kun je vanaf 10 december aan de slag op de PC.  Nu kunnen nog meer spelers ervaren hoe leuk het is om Dragon Quest Builders 2 te spelen.  Het is niet vereist om deel 1 in bezit te hebben of te hebben gespeeld. Wanneer je nu al overgaat tot aanschaf via Steam krijg je een berg aan content, eerder beschikbaar geweest voor PS4 via een season-pass, cadeau. Dit is inclusief nieuwe content, recepten, kapsels, kleding en nieuwe gebieden om te ontdekken. Daarbij inbegrepen zitten ook het Hotto Stuff Pack, Aquarium Pack en Modernist Pack.

Wanneer je de game aanschaft tussen nu en 6 januari krijg je er nog een berg aan extra in-game bonus-content bij:

  • Ornamental Medicinal Herb-recept
  • Dragon Quest Logo-recept
  • Ornamental Chimaera Wing-recept
  • Vijf Sigil Block-recepten voor het bouwen van decoratieve blokken met zon-, sterren-, maan-, water- en ziel-motieven
  • Legendary Line Art-recept
  • Lo-Res Luminary-recepten

Onderstaande afbeelding laat nog even duidelijk met beeltenis zien welke leuke extra content bij je aankoop inbegrepen zit:

Dragon Quest Builders 2 is er zeker weten één die hoog op de jaarlijstjes komt wat games betreft. Meteen aanschaffen? Klik dan hier.

© 2018, 2019 ARMOR PROJECT/BIRD STUDIO/SQUARE ENIX Alle rechten voorbehouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.