Na de vele geruchten die de afgelopen tijd de gamewereld in geslingerd zijn, is het dan eindelijk zo ver! Red Dead Redemption 2 zal op 5 november ook speelbaar zijn voor de PC-gamers onder ons!

De PC-versie van Red Dead Redemption 2 is vanaf vandaag exclusief te pre-orderen via het nieuwe platform van Rockstar; de Rockstar Games Launcher. Voor degenen die de game vooruitbestellen via de Launcher zullen pre-orderbonussen beschikbaar worden gesteld. Zo krijg je een gratis upgrade naar de Premium Editions van Red Dead Redemption 2, en zullen de Special Edition en Ultimate Edition $20,- goedkoper zijn. Andere pre-orderbonussen die je krijgt zijn:

  • Outlaw Survival Kit, te gebruiken in de Story Mode
  • War Horse, te gebruiken in de Story Mode
  • Cash Bonus, te gebruiken in de Story Mode
  • 50 gouden staven voor Red Dead Online

Om deze pre-orderbonussen te kunnen ontvangen, zul je pre-order moeten plaatsen tussen 9 oktober en 22 oktober, via de Rockstar Games Launcher. Naast deze bonussen krijg je ook twee gratis games uit de onderstaande lijst:

  • Grand Theft Auto 3
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Grand Theft Auto: San Andreas
  • Bully: Scholarship Edition
  • L.A. Noire: The Complete Edition
  • Max Payne 3: The Complete Edition

Red Dead Redemption 2 zal uiteindelijk vanaf 23 oktober ook vooruit te bestellen zijn bij andere platformen als Epic Games Store, Greenman Gaming, GameStop en andere digitale retailers. Wil je de game echter op Steam aanschaffen, dan zul je nog even moeten wachten. Red Dead Redemption 2 komt namelijk pas in december naar Steam. Mocht je de game via één van deze platformen vooruitbestellen, dan zul je ook niet met lege handen blijven staan. Je krijgt namelijk 25 goudstaven, die te gebruiken zijn in de online modus van de game.

Naast de grafische en technische verbeteringen, zal Rockstar ook nieuwe Bounty Hunting mussies en Gang Hideouts toevoegen aan de PC-versie van de game.

De systeemeisen, screenshots en andere details van de PC-versie van Red Dead Redemption 2 laten nog even op zich wachten. Deze worden namelijk op 9 oktober bekendgemaakt.

Benieuwd naar wat wij van Red Dead Redemption 2 op PlayStation 4 vonden? Lees hier onze review!

©ROCKSTAR GAMES

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.