Het Spellenspektakel komt terug, maar dit jaar niet naar Eindhoven, maar naar Jaarbeurs in Utrecht op 9 en 10 november. Speel nieuwe en bekende bordspellen, woon demonstraties bij en neem deel aan geweldige toernooien. Ben jij erbij?

De grootste spellenbeurs van Nederland komt naar hartje Utrecht. Dit betekent een centrale ligging en meer ruimte waar de organisatie de komende jaren in kan groeien. Meer ruimte staat gelijk aan meer bordspellen natuurlijk. Een weekend lang kunnen spelfanaten de nieuwste ideeën opdoen op gebied van bordspellen. Men kan aanschuiven bij één van de honderden speeltafels waar nieuwe bordspellen worden gepresenteerd, de laatste uitbreidingen van je favoriete spel ontdekken of lekker rond kijken bij één van de vele winkels vol met bordspellen. Kortom: zowel voor jong als oud valt hier genoeg te beleven.

Prachtige uitgevers, winkels en spellenclubs zijn aanwezig. Enkele voorbeelden zijn:

 • 999 Games (uitgeverij);
 • White Goblin Games (uitgeverij);
 • Koninklijke Jumbo (uitgeverij);
 • Game Brewer (uitgeverij);
 • 4YourGames (winkel);
 • Bordspelmania (winkel);
 • En nog veel meer!!! Lees hier een overzicht van alle deelnemers.

Spellenspektakel 2018, Beursgebouw Eindhoven

Zoals gezegd neem deel aan een van de toernooien (zie lijst hier) en woon demonstraties bij van bestaande en nieuwe bordspellen. De lijst hier wordt regelmatig geüpdatet. Maar bordspellen waar aan je deel kan nemen zijn onder andere:

 • Catan (999 Games);
 • Crystal Palaca (White Goblin Games);
 • Havest Island (Koninklijke Jumbo);
 • L.A.M.A. (999 Games);
 • Yogi (999 Games).

Ook speciaal voor kinderen zijn er talrijke activiteiten waar ze aan deel kunnen nemen. Ze zullen zich niet vervelen. Zo zijn er speciale kinderbordspellen van verschillende uitgevers. Of ga lekker bouwen en knutselen aan één van de vele beschikbare tafels. Er is een kinderopvang aanwezig op de beurs, zodat ouders rustig kunnen rondlopen. Lees hier meer informatie voor ouders.

Wil je graag aanwezig zijn bij het Spellenspektakel? Koop hier je tickets voor dit gezellige evenement. Voor meer informatie ga naar de website van het Spellenspektakel 2019.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.