Voor wat inspiratie zat ik op de Etsy-website te scrollen, toen ik dit ongelofelijke, gave item tegen kwam. Een docking station voor de Nintendo Switch volledig in het teken van de onlangs verschenen game Zelda: Link’s Awakening. En het is verbluffend mooi, al zeg ik het zelf.

De Etsy verkoper Senpai3D is het meesterbrein achter deze prachtige creatie. Een volledig 3D-model van Koholint Island uit Link’s Awakening. Hij heeft zelfs ruimte gemaakt voor jouw Link Amiibo. Natuurlijk kan je ook een andere Amiibo erin stoppen, maar Link past hier het beste bij.

Bron afbeeldingen: Etsy.nl, Senpai3D

Je plaats simpel jouw Switch in het slot van de docking station creatie en sluit deze met een kabel aan, aan de echte Switch station, zodat jouw Switch wordt opgeladen. Je kan deze niet gebruiken als main oplaadstation, dus houd hier rekening mee. Geen probleem voor mij, dit is echt een gave must have item voor elke Legend of Zelda-fan.

Nieuwsgierig geworden? Of wil je er eentje bestellen? Bekijk dit unieke item hier op Etsy.
Super Mario Odyssey-fans opgelet! Hij heeft ook een docking station gemaakt in het teken van deze game. Benieuwd? Check deze hier.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.