De filmische puzzel platform game Stela komt op 17 oktober naar Xbox One. Ook Apple fans kunnen dit jaar nog genieten van de game via Apple Arcade. De PC gamer moet nog even wachten tot het eerste kwartaal van 2020.

SkyBox Labs, co-developer van Halo Infinite, hebben de filmische platform game Stela ontwikkeld. De game gaat over een jonge vrouw die getuige is van de laatste dagen van een mysterieuze oude wereld. Je begeeft je in een stervende wereld, verkend verschillende tempels met vallen en moet ontsnappen aan gevaarlijke monsters. Ren voor je leven terwijl je opgejaagd wordt door dodelijke schaduwen en andere gruwelijke wezens. Los puzzels op en beleef het verhaal door filmische scenes. Laat je meeslepen op de soundtrack gecomponeerd door studio A Shell in the Pitt, bekend van hun werk voor Warsong en Rogue Legacy.

We’re fortunate to have such an amazing team of artists, designers, and other game industry professionals who have contributed to many of the biggest AAA IPs working on Stela,” aldus Shyang Kong, Co-Founder, SkyBox Labs. “Stela’s atmospheric soundtrack, gorgeous yet grim visuals, and brain-teasing gameplay will deliver a cinematic platformer experience delightful to fans of the genre like ourselves while inviting newcomers to join us as aficionados.

Bekijk hieronder de trailer van Stela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.