In de nieuwe RPG van Spiders Studio, genaamd Greedfall, bepaal jij je eigen lot op het eiland Teer Fradee. Dit doe je echter niet alleen, is gebleken uit de Companions Trailer van de game. Deze trailer focust zich op het belang van jouw Companions, jullie relaties en de verhalen die zij met zich meebrengen. Jouw keuzes zullen de wereld vormen.

In Greedfall wordt jouw personage gedefinieerd door hoe je omgaat met de unieke situaties waarin jij je bevindt en met wie je omgaat. Je zou kunnen zeggen dat je de rol van diplomaat op je neemt. Je zult goed moeten nadenken over je keuzes. Elke Companion hoort namelijk bij één van de vele facties of gilden, en daar komen ook vooroordelen en ambities bij kijken.

Elke Companion heeft ook eigen persoonlijke quests. Negeer je deze quests te lang? Dan kunnen ze besluiten je te verlaten. Help je ze echter, dan kan je een Companion voor het leven hebben. Of misschien zelfs een minnaar? Alles wat je zegt en doet heeft invloed op je Companions, dus houd rekening met hun reacties voor je een keuze maakt.

Je kunt daarnaast maar twee Companions aan je zijde hebben; dus denk goed na welke twee dit gaan zijn. Elke Companion biedt namelijk unieke vaardigheden, waarvan je kan profiteren.

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren en heb jij niet zo snel last van keuzestress? Greedfall zal op 10 september uitkomen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is al te pre-orderen op alle platformen.

© SPIDER STUDIOS

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.