Ik begrijp echt niet dat een wereld die zulke mooie dingen kan maken…slecht is! Ja Disney+ is dan eindelijk ook beschikbaar in Nederland. Nu mogen wij ook eindelijk al die geweldige Disney liedjes meezingen vanaf de bank. Tot 12 november is deze dienst zelfs gratis.

Disney films

Wie is er nu niet met Disney films opgegroeid? Iedereen heeft zo zijn favoriete Disney film. Die van mij was en is toch echt Belle en het beest. Als kind zong ik alle liedjes uit volle borst mee. Nu zing ik ze samen met mijn oudste dochter. Hoe fijn is het dan dat al deze films nu via Disney+ zo je huis binnen streamen. Dat is heel veel uren kijkplezier.

Marvel, National Geographic en meer!

Sinds Walt en Roy Oliver Disney in 1923 Disney oprichtte onder de naam The Disney Brothers Studio is er veel gebeurd. Disney is uitgegroeid tot een van de bekendste merken die vertier levert voor jong en oud. Naast de bekende Disney films vallen ook Star Wars, Pixar, National Geographic en Marvel onder Disney. Films en series van deze uitgevers vind je dan ook allemaal terug in het Disney+ abonnement. Kan je eindelijk toch alle episodes van Star Wars kijken, of zien hoe geweldig de natuur is zonder daarvoor naar buiten te hoeven.

Abonnement

Disney+ is nu tot en met 12 november gratis. Maar de prijs erna valt ook nog reuze mee. Je betaald namelijk 6,99 per maand voor de Disney+ streaming dienst, je kunt het ook per jaar betalen. Disney+ kan je op maar liefst 4 apparaten tegelijk streamen zonder extra kosten en je kunt 7 profielen aanmaken. Zo kan iedereen kijken wat hij of zij wilt. De Disney+ streaming app kan je afspelen via je Android TV, smartphone, tablet of chromecast. Voor de apple fans onder ons op je iPad, iPhone of AppleTV. Gamers kunnen de app gebruiken via hun PlayStation 4 of Xbox One. Genoeg mogelijkheden dus om de dienst te streamen zonder elkaar in de weg te zitten. Wel een side note, zolang Disney+ gratis is, zal er ook minder content zijn. Volledige beschikbare content kun je vanaf 12 november bekijken!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.