De hardcore actie-RPG The Surge 2 komt 24 september naar PlayStation 4, Xbox One en PC. Om je alvast voor te bereiden en warm te maken voor de game, hebben we hier de nieuwe combat trailer voor je!

De combat in The Surge 2 zal draaien om diepgang, uitdaging en de keuze om op jouw manier de game te spelen. In de combat trailer wordt de combat uitgelicht door Deck13 en Focus Home Interactive.

In de game word je middenin Jericho City gegooid, wat een dystopische science fiction stad is. De stad staat onder quarantaine, waar verschillende gropen strijden om het leiderschap over de districten. De vijanden die je tegenkomt lopen uiteen van religieuze sekteleden, tot aan verschrikkelijke nano-monsters. Je zult moeten “evolueren” om deze strijd te kunnen overleven. Wanneer je oog in oog staat met je vijand, krijg je de mogelijkheid om verschillende lichaamsdelen af te hakken en de technologie op te rapen die je nodig hebt om je exo-rig te upgraden. Darwin’s ‘survival of the fittest’ is hier niets bij.

Zoals in de trailer te zien is, is de combat intens. Je hebt een enorm arsenaal aan wapens tot je beschikking; zo zijn er meer dan 80 wapens in het spel beschikbaar. Verder kan je gebruik maken van een directioneel parry-systeem, ontwijkmechanieken, drones en zul je je vijanden op verschillende brute wijzen kunnen executeren. Je kunt de gevechten dus benaderen op een manier die bij jouw speelstijl past!

The Surge 2 is te pre-orderen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. In de deelnemende winkels is er een pre-orderbonus actief; je krijgt dan gratis de URBN Gear Pack DLC, die bestaat uit een armor set, twee wapens, een drone en andere cosmetische items.

© FOCUS HOME INTERACTIVE

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.