Je kent het wel: wanneer je dusdanig trek hebt wordt je wel eens een beetje chagrijnig (zacht uitgedrukt). Ondergetekende heeft hier zeker last van en bij Overcooked! dachten ze ook daar mooi op in te kunnen spelen. Het uien-koninkrijk wordt overspoeld door een Hangry Horde aan onbroden in Night of the Hangry Horde!

Overcooked! Heeft inmiddels al diverse DLC uitgebracht en ze zijn bij Team 17 nog lang niet uitgedacht over nieuwe toevoegingen voor dit spel dat vriendschappen en relaties zeer zeker op de proef stelt.

De doldwaze trailer van deze DLC zie je hier:

In Overcooked! 2: Night on the Hangry Horde wordt het uien-koninkrijk overspoeld door de meest angstaanjagende bedreiging tot dusver, namelijk de onbroden. Deze onbroden zijn er niet alleen, want ze hebben vrienden meegebracht. Bloeddorstige zombie-appels en zombie-chili-pepers liggen op de loer om je missie te doen laten falen. Zaak is om al je chaotische kookkunsten in te zetten en zo de stoot golven van de vraatzuchtige ondode ingrediënten het hoofd te bieden.

In maar liefst acht gloednieuwe horde-levels in een compleet nieuwe modus neem je het op tegen de angstaanjagende ingrediënten. Vier nieuwe chefs kunnen gekozen worden om het beste kookwonder te worden; geheel in het thema van deze DLC zijn dat Vampire chef, Ghost chef, Werewolf chef én de favoriet uit Overcooked!, namelijk Boxhead keert terug!
Twaalf nieuwe levels, negen nieuwe keukens en drie verborgen Kevin levels. Dankzij de guillotine kun je op een nieuwe manier ingredienten snijden en het fornuis moet van kolen voorzien worden om je gerechten te kunnen braden.

De DLC van Overcooked! 2: Night of the Hangry Horde is nu te downloaden. Yes! Doldwaze kook-uurtjes zijn zeker gegarandeerd! Heb jij nu een Overcooked! 2 season pass aangeschaft? In dat geval is hij helemaal gratis!

Genoeg te spelen met deze freaky uitbreiding om je zomer met je familie en vrienden spelenderwijs door te komen. Durf jij het aan?!

© Nintendo
© 2018 Ghost Town Games. Published by Team17 Digital Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.