Ni No Kuni meets Studio Ghibli, voor deze combinatie kun je mij echt wel wakker maken en warempel daar is weer zo’n grafisch hoogstandje die aan deze eisen voldoet: Baldo. Er is nog zeer weinig over de game bekend, maar het minuscule dat we¬† weten en kunnen vertellen lees je in dit artikel.

Zelda en Ni No Kuni- fans dienen zeker even op te letten: deze game is echt voor jullie weggelegd. In deze actie-avonturen-game is een voorspelling waarheid geworden; het pure kind is geboren! Het wezen zonder hart, verborgen in de onderwereld en bewaakt door wijze uilen staat op het punt om weer te herrijzen. Baldo speelt zich af in de magische wereld van Rodia waarin je op reis gaat naar het land dat bol staat van de mysteries om te ontdekken. De actie-avonturen RPG zich bomvol met puzzels in ingewikkelde kerkers die opgelost dienen te worden. Gedurende je ontdekkingsreis ontmoet je overal diverse vreemde en tegelijkertijd grappige personages. Om het verhaal en de daarbij behorende vele zij-quests te voltooien dien je met deze wezens te communiceren. In een open wereld ontdek je nieuwe steden en mensen, vecht je tegen vijanden, lokaliseer je verborgen tempels en verzamel je voorwerpen om nieuwe wapens te unlocken of items die van nut kunnen zijn.

De eerste vrijgegeven trailer toont een prachtig geanimeerd verhaal vol fantasierijke wezens en de nodige kerkers waarin je je kunt bevinden of vele dorpen die je kunt bezoeken.

Er is helaas nog maar zeer weinig te vertellen over Baldo, alles wat we weten is dat er een trailer is en dat de game in de maak is voor Nintendo Switch, Playstation 4, Xbox One en PC.

Zeker weten een game om in de gaten te houden en hoog op de wishlist te zetten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.