Deze week is Ancestors: The Humankind Odyssey voor de PC gelanceerd in de Epic Games Store. Het is de debuttitel van Panache Digital Games, dat in 2014 is opgericht door de creative director van Assassin’s Creed. In de game ga je miljoenen jaren terug in de geschiedenis en maak je het begin van de menselijke evolutie mee.

Ancestors: The Humankind Odyssey is een derdepersoons survivalverkenningsgame (leuk woord voor Scrabble). De gamemechanieken bestaan uit drie hoofdprincipes: verkennen, uitbreiden en evolueren.

De game begint tien miljoen jaar geleden en als speler ben je een vroege mensachtige, die bekendstaat als onze eerste bekende voorouder. Zwaaiend door de bomen, van tak naar tak, bevind jij je in een gevaarlijke, maar prachtige jungle vol met gevaarlijke roofdieren zoals enorme pythons, sabeltandtijgers en dodelijke alligators. Het is aan jou de taak om zowel je personage als je omgeving zo goed mogelijk te leren kennen, om kans van overleven te vergroten.  Daarnaast is het doel van de game ook om het gebied van je clan uit te breiden.  Om dit te doen, moet je keuzes maken over hoe jouw clan zich van de ene generatie naar de andere ontwikkelt.

De game is nu verkrijgbaar voor PC in de Epic Games Store en in december, dit jaar, zal de game digitaal beschikbaar worden gesteld voor PlayStation 4 en Xbox One.
Meer informatie kun je vinden op de website van de game.

© PANACHE DIGITAL GAMES

About LisaCooper91

Gamer, horrorfanaat, filmliefhebber, muziekverzamelaar, boekenwurm, all-round nerd.

View all posts by LisaCooper91

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.