Helaas, helaas… soms is er ook minder leuk nieuws dat gemeld dient te worden. Comic Con Ahoy, Rotterdam welke dit jaar op 25 en 26 mei gehouden zou worden gaat helaas niet door. In 2020 hoopt de organisatie terug te keren met veel gave gasten. To be continued!…

25 en 26 mei 2019 zou de tweede editie van Comic Con Ahoy Rotterdam gehouden worden met zeer veel unieke gasten en bijzondere attributen. Al eerder schreven we vol enthousiasme over deze gasten en attributen (hier terug te lezen), waaronder Helen Slater (Supergirl), Devon Murray (Seamus Finnigan uit Harry Potter) én de Iron Throne uit Game of Thrones.

Helaas gaat het hele feest niet door. De organisatie heeft de volgende mededeling omtrent het annuleren van het evenement op Facebook geplaatst.

BELANGRIJKE MEDEDELING OMTRENT COMIC CON ROTTERDAM!Hallo allemaal,Tot onze spijt moeten we jullie informeren dat…

Geplaatst door Comic Con Ahoy op Dinsdag 30 april 2019

Comic Con Ahoy Rotterdam 2019 kan helaas niet aan de eisen van de organisatie (Showmasters Ltd) voldoen. De timing voor de gasten en andere verplichtingen zorgden ervoor dat het evenement niet mooi en vol genoeg zou worden. De organisatie van Comic Con Ahoy betreurt de annulering van het evenement ten zeerste. Mocht je al tickets gekocht hebben dan worden deze gerestitueerd.

Een schrale troost: een aantal aangekondigde gasten zullen op Comic Con Amsterdam te bewonderen zijn welke plaats vindt op 31 augustus en 1 september 2019 in de RAI. Belangrijk om te melden is dat deze annulering geen invloed heeft op de Amsterdamse editie.

Onder de Facebook post zijn vele reacties geplaatst van mensen die ontzettend balen en uitkijken naar de volgende editie (en stiekem ook meer tijd hebben om over hun cosplay na te denken).

Een pleister op de wonden: de organisatie van Comic Con Ahoy Rotterdam hopen in 2020 wel weer een mooie con te kunnen houden, immers verdient deze machtig mooie stad een echte eigen con. In ieder geval hebben ze nu meer dan genoeg tijd om het evenement van begin tot eind tot in de puntjes te kunnen regelen.

We kijken uit naar Comic Con Ahoy Rotterdam 2020!

© Comic Con Rotterdam
Bron: Comic Con Ahoy – afbeeldingen met toestemming van de organisatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.