Het is vandaag Pokémon Day. Op 27 februari werden Pokémon Red en Green oorspronkelijk uitgebracht in Japan. Jazeker, de eerste Pokémon games! Speciaal voor deze feestdag komt Nintendo met een heuse Pokémon Direct die ongeveer 7 minuten zal duren. Spannend! Wat er verteld is lees je hier….

27 Februari 15:00 uur, ik zit gekluisterd aan mijn PC – koptelefoon op. Groot nieuws! Groot Pokémon-nieuws waar fans al jaren op gewacht hebben! We staan namelijk aan de start van een geheel nieuwe Pokémon-reis. Aan de hand van voorlopige beelden zie je hoe die reis er eventueel uit zou kunnen zien.

Er komen maar liefst twee, ik herhaal TWEE nieuwe games in de hoofdserie van Pokémon-RPG’s, namelijk Pokémon Sword en Pokémon Shield en eind 2019 zullen ze uitgebracht worden voor de Nintendo Switch.

Doorgewinterde en nieuwe spelers (ook die van Pokémon Let’s Go) zullen een geheel nieuwe ervaring tegemoet kunnen zien. Aangezien we het hier over nieuwe games hebben spelen de verhalen zich af in een geheel nieuwe regio, namelijk de Galar region. Geheel vanzelfsprekend zullen hier vele niet eerder verschenen Pokémon te vinden zijn.

De Galar Region bestaat uit zowel platteland, moderne steden, grote vlaktes en besneeuwde bergen. Je kiest een nieuw ontdekte Pokémon als je eerste partner waarmee je kei- en keihard moet trainen om te bewijzen dat jij de ultieme Pokémon-kampioen bent.

De partner-Pokémons waar je uit kunt kiezen:
– Aap-Pokémon Grookey: een ondeugende Pokémon die erg nieuwsgierig is
– Konijn-Pokémon Scorbonney: Rent altijd rond en barst van de energie
– Waterhagedis-Pokémon Sobble: schuchter en valt aan vanuit het water

Een eerste glimp van nieuw Pokémon die we kunnen verwachten. Wie kies jij als partner?
Natuurlijk kunnen we nog veel meer nooit eerder geziene Pokémon verwachtten op je avontuur door de Galar Region.

De beelden zelf bekijken? Bekijk de Pokémon Direct dan hier terug.

Het doel is om de spectaculairste Pokémon-ervaring tot nu toe te bewerkstellen.
Dus…. eind 2019 zullen Pokémon Sword en Pokémon Shield gelijktijdig worden uitgebracht en geloof mij tot die tijd worden we regelmatig getrakteerd op de nieuwste updates over de game.

Enthousiast?

© Pokémon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.