In de Nintendo Direct werd het aangekondigd: de mega-schattige Tsum Tsums van Disney komen naar de Nintendo Switch! Yes! Stiekem spaar ik deze mega-schattige figuurtjes – de squishy’s wel te verstaan – dus ik voorspel nu al dat ik mij helemaal thuis zal voelen in deze game.

Wie wordt er nu niet vrolijk van deze vrolijke, kleurrijke en bouncende Disney-figuurtjes? De hele familie kan later dit jaar met een uitgebreid assortiment aan mini-games aan de slag in het Tsum Tsum Festival welke exclusief wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.

De eerste doldwaze trailer zie je hier:

Wanneer je het iets langere verhaal uit de Nintendo Direct plus betere indicatie van de game terug wilt zien dan is dat hier uiteraard mogelijk.

Na sluitingstijd ga je helemaal los in de ‘Toy Store’. Speel met je vrienden en familie in spannende, uitdagende en cooperative partygames welke je tot wel 4 spelers kunt spelen. Online spelen tegen Tsum Tsum fans over de hele wereld is natuurlijk ook mogelijk.

Disney personages die de revue passeren naast, uiteraard, Mickey en Minnie Mouse zijn Pluto, Tijgetje, Kolderkat, Knabbel, Babbel en noem ze maar op. Tsum Tsums gaan ook prima samen met puzzels, aanwezig is het uiterst verslaafde Match-Tsum-Tsums-spel-en-bereik-een-zo-hoog-mogelijke-score – ook mogelijk om online te spelen natuurlijk.
Het beloofd een waar Disney-feest te worden!

De exacte release-datum van Tsum Tsum Festival is helaas nog niet bekend, maar de verwachting is dat dit in het najaar van 2019 zal zijn (ideale game voor de feestdagen natuurlijk). Zoals al eerder gezegd verschijnt Tsum Tsum Festival exclusief op de Nintendo Switch, ongetwijfeld zullen we in een volgende Nintendo Direct meer beelden en informatie te zien en horen krijgen. Spannend!

Laat het ons weten hoe jij denkt over de eerste beelden van Tsum Tsum Festival!

© 2019 BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S.
© Disney © Disney / Pixar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.