We willen ons allemaal onderscheiden, met kleding, interieur, maar hoe zit dat met iets wat we dagelijks gebruiken, zoals onze mobieltjes. Tegenwoordig heeft bijna iedereen dezelfde, we hebben de keuze tussen een aantal merken, maar erg origineel kan je er niet mee zijn. Nu kun je, je natuurlijk onderscheiden met een telefoonhoesje, maar ook die kan iedereen wel kopen. Nu heeft Kudu de oplossing!

Kudu is ontstaan door een fascinatie voor het Zuid-Afrikaanse dier de Kudu. De kudu is sterk, intelligent, tont karakter en bezit discipline. De bedenker van Kudu heeft deze karakter eigenschappen vertaald in verschillende houtsoorten. De hoesjes zijn verkrijgbaar voor de iPhone en voor Samsung telefoons. Je kunt de hoesjes bestellen met het dier de Kudu zelf erop, het logo van het merk, maar je kunt je hoesje ook laten personaliseren door een logo naam of patroon erop te laseren.  Naast dat je dus totaal je eigen logo erop kan laten laseren kun je dus ook kiezen uit vier verschillende houtsoorten, namelijk bamboe, walnoot, zebrano en wengé. Je hoesje heeft dus een natuurlook en dat past ook bij het merk met het motto, style by nature.

Ik heb ervoor gekozen om een gepersonaliseerd hoesje te laten maken en wilde deze graag game gerelateerd maken dus ik heb gekozen voor het logo van We happy few, een spel die ik al speel sinds de alpha en echt geweldig vind. Zie hieronder het resultaat.

Tegenwoordig probeer ik wat duurzamer en bewuster te leven en daar past dit hoesje ook zeker bij, aangezien de makers natuurlijke producten gebruiken en aangesloten zijn bij Trees for all. Kudu doneert aan deze organisatie bij elk verkocht hoesje. Verder is het bedrijf van een Nederlandse ondernemer en worden de hoesjes ook in Nederland gemaakt.

Het fijne aan Kudu hoesjes is niet alleen dat je ze kan personaliseren, maar ook de hoge kwaliteit van de materialen. Het ziet er geweldig uit, maar beschermt je telefoon ook echt. Ik moet toegeven dat ik hem al meerdere keren heb laten vallen, maar mijn telefoon is tot nu toe nog helemaal heel gebleven met dit hoesje. Wat ik ook fijn vind is dat aan de voorkant de rand iets hoger is dan je telefoon. Zo komen er dus geen krassen op als je hem op de kop op de tafel legt, wat we allemaal toch vrij vaak doen, zeker nu om het logo te showen.  Het hout is bewerkt met natuurlijke oliën om het te beschermen, maar ook zodat het fijn in de hand ligt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het voelt als een houten ijsstokje. Het hoesje is helemaal handgemaakt en geen enkel hoesje is hetzelfde, door het gebruik van hout. Dus wil je origineel zijn, of vind je het gewoon een heel erg mooi hoesje, want dat is het! Bezoek dan zeker even de website van Kudu!

Amber

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.