Een opmerkelijk nieuwsfact op Reddit dat zich nu razendsnel verspreid op het internet: ouders die al jaren Mario Kart spelen. Maar niet zomaar. Nee, een competitief potje racen wie thee moet zetten.

Bron afbeelding: Reddit.com u/bork1138

Recent plaatste een lezer een foto op Reddit van zijn ouders over hun grappige traditie dat al 18 jaar duurt. Zijn ouders spelen een potje Mario Kart om te bepalen wie thee moet zetten. Wie het traagst is, moet deze taak uitvoeren.  Ze spelen de game op de Nintendo 64 die ze in 1999 aan hun zoon cadeau gaven. De traditie ontstond in 2001. Inmiddels is zoonlief al lang volwassen en het huis uit, maar zijn ouders spelen nog steeds met alle liefde de geliefde racespel. Hoewel de Nintendo 64 het nog niet begeven heeft van hun strijd, zijn er inmiddels wel al enkele joysticks vervangen.

In de post komt naar voren dat zijn vader het liefst speelt met Toad, terwijl zijn moeder graag met zowel Yoshi als met Wario raced. Volgens de zoon van het Britse koppel zijn de vader en moeder aan elkaar gewaagd en kennen ze de banen uit hun hoofd met de bijbehorende shortcuts. Wat ze echt niet doen, is iemand opzettelijk van de baan rijden.

De reacties op de post zijn zeer positief. Men vindt het leuk dat ouders zo’n geweldige traditie hebben en jaren dit volhouden.
Heb jij of jouw ouders ook soortgelijke leuke tradities?

Lees hier de post op Reddit.com.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.