Na een krappe week gespeeld te hebben voor de kostuums van Mickey, Minnie en Pete *klik* is daar alweer een nieuwe update, namelijk het vervolg op Wreck It Ralph! Vanaf 22 november kun je tijdens een event voor nieuwe karakters, attracties, decoraties, concessies sparen.


Vanaf 12 december draait Wreck It Ralph 2 in de bioscoop onder de titel ‘Ralph Breaks The Internet’. Disney Magic Kingdoms speelt hier op in door een update aan de film te wijden. Het was geen enorme verrassing meer aangezien op social media voor aankondiging al diverse hints en puzzels geplaatst werden waardoor we al een aantal dagen wisten dat je Ralph en zijn vrienden / vijanden zomaar eens in je park zou kunnen verwelkomen.

Ieder event komt met een nieuwe parade float geheel in de stijl van het evenement en dat is dit keer niet anders. Wreck-it Ralph (parade float) zal hoogstwaarschijnlijk in te wisselen zijn voor een aantal gems of in een bundel die je dan moet kopen. Fun-fact: ik heb nog nooit een cent aan het spel uitgegeven, dus zonder is het spel ook zeker goed te spelen.

Wat kunnen we verwachten van de Wreck It Ralph / Ralph Breaks The Internet update?

De personages die in deze update vrijgespeeld kunnen worden:
– Ralph
– Vanellope
– Fix it Felix Jr.
– Calhoun


– Yesss
– Shank
– Spamly

Nieuwe gebouwen:
– Niceland Tower
– The internet
– Buzztube
– Slaughter race
– Princess Dressing Room

Nieuwe decoraties:
– Wreck it Ralph gold trophy
– Sugar rush arcade cabinet
– Fix it Felix Jr arcade cabinet
– Hero’s Duty arcade cabinet

Nieuwe kraampjes:
– Burnt Pie stand
– Giant Cherry stand
– Pancake Milkshake stand

Helemaal leuk dit keer is dat (voor wie de trailer van ‘Ralph Breaks The Internet’ heeft gezien dat er een hoop Disney Prinsessen een gastrol spelen. Speciaal hiervoor zijn er om precies te zijn 4 comfy costumes voor de prinsessen vrij te spelen tijdens dit evenement. Vier is natuurlijk niet genoeg, maar er is ons beloofd dat de overige comfy costumes in een later stadium beschikbaar komen.

Handig weetje: de karakters van Aladdin en Frozen helpen mee tijdens het event om event-coins en tokens te sparen. Spelers klagen al tijden steen en been over ruimtegebrek in hun park. Jazeker! Er is een stukje nieuw land beschikbaar. Met de nadruk op stukje, want de prinsessenattractie zal het land grotendeels opslokken.

Nog steeds niet begonnen? De basics kun je hier natuurlijk weer teruglezen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.