Welkom in een magisch koninkrijk die wordt beheerst door een kwade macht. Met de hulp van je Disney-vrienden herbouw je het park van je dromen en herstel je alle vreugde en geluk.

Maleficent heeft het Disneypark in haar macht en aan jou de taak om het kwaad te bestrijden met de hulp van Mickey en zijn vrienden, waaronder Goofy, Woody, Tinkerbell, Mike en Rapunzel. Gedurende het spel is het de bedoeling dat je ‘magie’ spaart om hiermee nieuwe karakters, attracties, standjes en land vrij te spelen. Stuur de karakters op zogenaamde missies (die tot wel 24 uur kunnen duren) om zo de benodigde ‘tokens’ te kunnen bemachtigen en de verhaallijn te kunnen volgen om verder te komen in het spel.

Er is continue wat te doen in het koninkrijk en verveling is daarom ook ver te zoeken, oké toegegeven zo nu en dan heb je wel een flink dosis geduld nodig. Verkoop items aan Merlijn voor extra attracties of tokens, verzamel gems om extra karakters te kopen of om missies te versnellen. In Disney Magic Kingdoms verzamel je je spulletjes door simpelweg op de karakters of attracties te klikken. Klikken? Hoor ik je nu denken. Jazeker, klikken! Miljoenen mensen wereldwijd zijn dagelijks op allerlei attracties aan het klikken en dat is zeer verslavend kan ik je vertellen!

Om het geheel levendig te houden worden er sinds de lancering in april 2016 meerdere malen per jaar updates toegevoegd. Tijdens zogenaamde “events” krijg je de mogelijkheid om tijdelijk “limited edition” karakters binnen te halen. Geen zorgen: ook wanneer je nu pas begint is er nog steeds de mogelijkheid om bijvoorbeeld Elsa, Simba, Jafar of Zero te kunnen bemachtigen, zij het een tikkeltje lastiger. Vrijwel wekelijks zijn er “challenges” waarbij je binnen een tijdsbestek van een aantal dagen zoveel mogelijk happiness of trofeeën moet sparen om zo hoog mogelijk in de ranking te komen en daardoor mooie prijzen te bemachtigen.

Wie wordt er nu niet vrolijk van een (gratis) game waarin je met Disney karakters kunt spelen?
Jawel, dan ben je bij Disney Magic Kingdoms aan het juiste adres!

Disney Magic Kingdoms is te spelen op mobiel (zowel Android als Apple) en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.