Alweer de vierde Sims 4 challenge, waarmee je de geschiedenis nog eens zal gaan doorlopen. Deze prehistorische challenge laat je echt alles opbouwen vanaf niets, zoals we gewend zijn uit de geschiedenisboeken en films.. Beleef met jouw Sims niet alleen de prehistorische periode maar ook onder andere het wilde westen en de roerige twintiger jaren om tot het huidige moderne tijdperk te komen..

Ben jij er klaar voor? Volg dan de volgende stappen.

* Maak twee Sims (de voorouders) en plaats ze in een compleet lege wereld. Verwijder alle andere huizen, gebouwen en Sims.
* Deze prehistorische Sims hebben geen werk maar kunnen wel de verzamelbare voorwerpen als vis en planten verkopen. Ook kun je ze schilderijen of houtwerk laten verkopen.
* Ze hebben geen huis! Ze mogen leven in een tent of gewoon op het land en mogen alleen het voedsel dat ze vangen of verbouwen opeten. Dus de vissen die je vangt kan je eten of verkopen, hetzelfde met de groente of fruit die je kunt verbouwen kan je opeten of verkopen.
* Je mag je buurt wel voorzien van nieuwe Sims, als ze maar in de prehistorische stijl zijn. Ook mag je een park plaatsen als kavel voor alle mogelijke bewoners.

Om verder te komen in dit prehistorisch leventje moet je een aantal doelen voltooien om zo door verschillende eeuwen heen te komen, als je dit wilt natuurlijk. Er zijn heel veel regeltjes die per eeuw gebruikt kunnen worden. Bewonder deze allemaal op het Sims Forum, wel in het Engels, en krijg tips om door de verschillende periodes te wandelen tot het heden.

Er staan ook tips bij voor het downloaden van CC (Custom Content) die niet gemaakt zijn de de makers van De Sims 4, maar creatievelingen die het spel op hun manier mooier maken. Dit kan in sommige gevallen goed gaan, maar er zijn soms ook dingen die je download die je spel in de war maken. Als je dit voor het eerst gaat doen, wees dan voorzichtig en maak een back-up van je spel, voor de zekerheid!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.