Wie fantaseerde vroeger nou niet over zijn of haar eigen gemaakte superheld of over bestaande superhelden die je zou kunnen verbeteren door vleugels of een vlammend zwaard toe te voegen. In Scribblenauts kan dit allemaal! In Scribblenauts verzamel je samen met hoofdpersonage Maxwell allemaal Starites door opdrachten uit te voeren. Die opdrachten kun je alleen doen als je bepaalde voorwerpen of personages aanpast door bijvoeglijk naamwoorden toe te voegen. Ook kun je zelf voorwerpen creëren en kun je eigenlijk eindeloos proberen, toevoegen en verwijderen. Wij zijn fan van Scribblenauts, zo kon je hier de review van Scribblenauts Showdown vinden. De nieuwe Scribblenauts Mega Pack bevat twee games uit de Scribblenauts serie en nieuwe content voor beide games! 

Allereerst bevat het nieuwe pakket Scribblenauts Unlimited, de eerste Scribblenauts game waarbij je speelt in een open wereld in plaats van kleine levels die je moet doorspelen. Je hebt meer vrijheid om rond te lopen en dingen te doen, of dat nu opdrachten uitvoeren is of gewoon een beetje aanmodderen. Het doel van het spel is hetzelfde, samen met Maxwell Starites verzamelen en op die manier de wereld redden. Speciaal voor de Scribblenauts Mega Pack heeft Scribblenauts Unlimited nu verschillende nieuwe opties gekregen: je kunt objecten online met andere spelers delen, een betere twee-speler modus, “sunflower”-stijl invoeren van tekst en twee nieuwe bonuslevels. Zed Zeppelin is een level waarbij je moet samenwerken om tegen een stel luchtpiraten te vechten en in Land of Sweet Hyperbole rijd je rond in een snoepwagen!

Het tweede onderdeel van de Scribblenauts Mega Pack is Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure en je raad het al, hierbij werkt Maxwell samen met allemaal personages uit de DC Universe. Uiteraard zijn deze helden allemaal getekend in de Scribblenauts stijl en dat maakt dat je dingen kunt toevoegen, verbeteren, vergroten, verkleinen en ga zo maar door. Deze game heeft uiteraard ook updates gekregen, waaronder honderden nieuwe personages, objecten en kostuums, maar ook twee nieuwe bonuslevels namelijk Titans Tower en Belle Reve. Titans Tower wordt aangevallen door demoon Trigon, een superenge supervillain uit de DC Universe. Belle Reve is de basis van Task Force X, met onder andere Rick Flag Jr., Captain Boomerang en Deadshot als leden. Naast deze twee nieuwe locaties, bezoek je natuurlijk ook andere bekende locaties uit de DC Universe zoals Gotham en Atlantis.

Scribblenauts Mega Pack is vanaf 18 september digitaal verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One en Xbox One X. De adviesprijs is €29,99 en ik moet zeggen dat ik dat een heel schappelijke prijs vind!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.