Just Dance verschijnt volgende week, nu met streamingdienst Unlimited, waardoor je een maandelijks abonnement afsluit om nieuwe en oude nummers te kunnen streamen. Netflix voor een dansgame dus, dat is even wennen. De Female Asking Questions wil weten: Hoeveel euro per maand zou jij overhebben voor zo’n abonnement?

Artikel_FAQ_Laura

Ik denk dat vijf euro per maand wel realistisch is, vooral omdat de nummers bijna allemaal oud zijn uit eerdere Just Dance-games. Ik denk niet dat veel gamers die nu pas instappen in Just Dance direct zo’n abonnement afsluiten, maar juist de fans van de franchise. Die kennen al die nummers en pasjes al, dus daar wil je niet teveel voor betalen. Bovendien is 5 euro per maand toch nog 60 euro per jaar, een hele game. Ik heb inmiddels begrepen dat het 7 euro per maand wordt, ik zou dan liever Netflix nemen als ik moest kiezen (voor die paar euro extra), maar als Ubisoft met toffe nieuwe content komt voor Unlimited, dan zou ik er zeker voor gaan.

Artikel_FAQ_Sandra

Met de nummers van de vorige games in de lijst en exclusieve nieuwe nummers kan ik begrijpen dat de streamingdienst voor Just Dance liefhebbers erg aantrekkelijk is. Ik heb een paar van de oudere games en die vond ik best leuk, maar ik speel het niet vaak. Als ik dan bekijk wat de prijzen van Unlimited zijn dan heb ik dat er niet voor over. Ik ben sowieso een beetje tegen de abonnement-achtige games waar je per maand moet betalen voor bepaalde diensten. Bij mij is het namelijk zo dat ik soms een game een maandje of twee laat liggen, maar er dan wel voor zou moeten betalen in die maanden (omdat ik ook vaak voor een jaar meteen koop omdat dat naar verhouding vaak goedkoper is). Dit soort diensten vermijd ik daardoor liever en ik zou voor nummers die ik in de oude games van Just Dance al heb, niet nogmaals per maand een bedrag betalen. Ik heb immers de aanschaf van de oude games ook bekostigd en dat vind ik wel voldoende.

Artikel_FAQ_Maike

Om eerlijk te zijn ben ik geen fan van de Just Dance games.

Artikel_FAQ_Patricia

Niets! Ik vind het wat overdreven eigenlijk. Wordt de game dan ook goedkoper? Wat als je de game eens in de zoveel tijd speelt met vrienden die langs komen en niet elke dag? Spelen mensen de Just Dance games dagelijks? Anders is het misschien niet eens de moeite waard.

Artikel_FAQ_Mirjam

Helemaal niets…Dance games zijn niet voor mij weggelegd.

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.