Speel je Fornite? Heb je LEGO Worlds? Dan kan je Fortnite natuurlijk ‘even’ nabouwen in LEGO Worlds! Dat heeft ‘Bearly Regal‘ in elk geval wel gedaan en hij heeft dit via zijn Youtube kanaal gedeeld. Zo kan jij als ware Fortnite fan kijken of alles klopt of wellicht nog gaver is?

De maker, Bearly Regal,  heeft ook nog andere games vertegenwoordigd in LEGO Worlds. Wat dacht je van Pokemon de game? Of Call of Duty: Block Ops.. Jaja, geen Black Ops maar Block Ops. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Ben je meer van de Minecraft? Ook dit is ook gebruikt voor diverse games of intro’s.

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.