In een tijd waar nieuwe elektronica steeds duurder lijkt te worden, zijn er gelukkig alternatieven om bijvoorbeeld refurbished te kopen in plaats van nieuw. De vraag is alleen, waar kan je een goede refurbished console kopen of je oude console verkopen, zodat je zelf weer een nieuwe kan kopen? Wij hebben een goede website hiervoor gevonden!

Ik wilde zelf al een tijd een console kopen, maar het hoeft voor mij niet perse een nieuwe te zijn. Er zijn zoveel leuke games voor consoles tegenwoordig en het is gewoon fijn om lekker op de bank te kunnen gamen. Dus op zoek naar een tweedehands console. Via particulieren is niet altijd even betrouwbaar, je hebt geen garantie en geen idee of er eventueel problemen zijn met het product. Het voordeel van reBuy, is dat je hier refurbished elektronica kan kopen en altijd 3 jaar garantie krijgt.

reBuy is op dit moment één van de Europese marktleiders als het gaat over gebruikte tweedehands elektronica. Ze bieden een veilige en snelle manier om je oude console te verkopen en een tweede leven te geven. Ze hebben al meer dan 10 jaar ervaring in refurbishing en nemen een groot gedeelte van het gedoe van iets verkopen uit handen. Je hoeft je niet op marktplaats door de vele, te, lage biedingen of onserieuze mensen te slaan. Geen last van mensen die toch afhaken op het einde of niet op komen dagen. Niemand in je huis om te kijken of het wel werkt. Geen heisa, geen gedoe en een goede eerlijke prijs.

Zou je nou zelf graag je console willen verkopen, omdat je de nieuwste variant wil, of omdat je er eigenlijk te weinig gebruik van maakt, dan is reBuy ook de perfecte plek. Je kunt op de site jouw artikel zoeken die je wil verkopen. Elke versie van de console en eventuele accessoires die je hebt zijn te vinden op de website, je kunt ook meteen zien of inkoop mogelijk is of niet. Zou het mogelijk zijn klik je op “verkopen”. Vervolgens krijg je een aantal vragen over de staat van je te verkopen console, de controller en de kabels. Vervolgens krijg je meteen een prijsvoorstel. Ga je akkoord met de prijs dan kun je de console gratis opsturen. Uitbetaling van je geld volgt binnen 7 tot 9 werkdagen na ontvangst en nadat reBuy getest heeft of het werkt en inderdaad is volgens de antwoorden die jij gegeven hebt op de vragen.

Voordelen van reBuy zijn dat je geen foto’s of beschrijvingen hoeft te uploaden om je product te verkopen, gratis verzending, geen verkoopkosten en betrouwbaar. reBuy heeft het thuiswinkel waarborg en ze maken gebruik van PostNL, dus je bent niet alleen in goede handen, ze maken het je ook zo makkelijk mogelijk om je pakketje te versturen. Dus heb jij nog een console op zolder liggen die stof aan het vangen is, of ben je toe aan iets anders? Verkoop je console via reBuy! Vergeet niet je persoonlijke data te wissen voor je jouw console verstuurd.

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.