Op vrijdag 29 juni aanstaande begint het weer! De negende editie van INDIGO 2018. Ontwikkelaars over de hele wereld komen naar Utrecht om hun games te laten zien op de showcase dat georganiseerd wordt door Dutch Game Garden. Wat kunnen we allemaal verwachten?

INDIGO is een gameshowcase waarbij onbekende en/of startende ontwikkelaars hun games kunnen laten zien aan de bezoekers. Deze inmiddels negende editie wordt gehouden in Speys Jaarbeurs in Utrecht. Het mooiste is dat de ontwikkelaars persoonlijk aanwezig zijn om de bezoekers tips en achtergrondinformatie te geven over hun games.
De dag zal worden afgesloten met de uitreiking van de INDIGO Award, waarvoor bezoekers hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete game.

Welke indie-games kunnen we verwachten? In totaal zullen er 41 nieuwe games op de showcase te zien zijn. Innovatieve en bijzondere games zullen dit jaar centraal staan tijdens de INDIGO 2018. Om een voorbeeld te noemen: In de game Mish Mash maak je samen met andere bezoekers ‘s werelds grootste tekening. En wat dacht je van Storywall ColorDrive. Een combinatie van behang en Augmented Reality dat gebruikt wordt in de wachtkamers van ziekenhuizen om de spanning van kinderen te verminderen.

Naast bovengenoemde vind je nog veel meer games van verschillende genres op INDIGO. Bekijk hier de line-up en programma van het evenement.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.