Oh, kom op! Geef toe! Jij vindt pluches, oftewel knuffels, ook nog super tof. Ze zijn schattig, knuffelbaar en een leuke toevoeging aan jouw collectie. Van elke game is bijna wel een aaibare pluche wel te vinden. Ik heb de tofste, gaafste en schattigste knuffels speciaal voor jou op een rijtje gezet.Klein, groot, bruut, schattig, eng, lief enzovoorts. Elke knuffel heeft wel iets. Als kleine baby speelde je er al mee. Gewoon voor de leuk en het gaf jouw veiligheid. En nu? Nu vindt je het super om ze te verzamelen of het staat geweldig bij jouw meubilair. Of je neemt hem mee naar bed. Schaam je niet, want uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat 37,5% van de ondervraagden (2.000 mensen) slaapt met een knuffel. Het geeft een gevoel van veiligheid.
Zoek je nog iets bijzonders? Wellicht zijn een van deze onderstaande knuffels wel iets voor jou!

De knuffels van links naar rechts.
Afbeelding 1: Minecraft – Steve, Final Fantasy – Chocobo, Kirby
Afbeelding 2: Legend of Zelda BotW – Link, Monster Hunter – Rathalos, Pokémon – Eevee en Marill
Afbeelding 3: Splatoon – Inkling Squid, Animal Crossing – Isabelle, Mario
Afbeelding 4: League of Legends – Lulu en Tibbers, God of War – Norse Kratos, Sonic Adventure – Chao

En dit zijn nog maar enkele voorbeelden die ik hier laat zien. Er zijn tig meer knuffels te vinden op het internet. Zit hier mijn favoriete bij? Jazeker! Meer zelfs! Ik vind de knuffels op de tweede rij geweldig. Leuk hoe Link gekleed is uit Breath of the Wild (love it!), de Pokémon Eevee vind ik te schattig voor woorden en de gevaarlijke draak Rathalos uit Monster Hunter maakt het rijtje goed af.

Mocht je ze toevallig op zoek zijn, op de website van Nedgame kan je de bovenstaande knuffels vinden. Deze knuffels waren op het moment dat ik dit artikel schreef voorradig.

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.