Dit jaar is het 5 jarig bestaan van TomoFair Nijmegen en ze pakken het dit jaar helemaal anders aan, ik ben benieuwd naar het evenement. Ik sta open voor de veranderingen en ben benieuwd hoe het dit jaar zal zijn. Wil jij weten wat je ervan kan verwachten, lees dan verder!TomoFair Nijmegen 2018 is de vijfde editie die plaats gaat vinden. TomoFair is de grootste Japanse indoor markt van Nederland!
Vorig jaar was ik erbij en dit jaar zal ik weer aanwezig zijn. Waarom jullie daar vorig niet over hebben kunnen lezen is, omdat ik vroegtijdig de markt heb verlaten. Ik heb wel geweldige loot gescoord die dag, zoals een exemplaar van de NANA manga waarin de anime stopt en de manga doorgaat. Helaas wordt NANA de manga niet meer gedrukt en zal ik dus online verder moeten lezen. Ik hoop eindelijk mijn moed bij elkaar te rapen en mee te doen met de Japanse OST karaoke. Ik vind het super leuk om te zingen, maar zingen in het Japans dat doe ik alleen fonetisch thuis onder de douche!

  • Wat zijn de dingen die je nog meer kunt verwachten bij TomoFair Nijmegen? Natuurlijk zijn er op deze markt kramen aanwezig, dit zijn er niet één of twee, dit zijn er tientallen. Er zijn verschillende dingen op het gebied van entertainment, waaronder:
    Voor de Cosplayers is er de Cosplay Catwalk en de Cosplay Photobooth. Als jij mee wilt doen met de Cosplay Catwalk zorg dan dat je van te voren aanwezig bent. Het is ook belangrijk om de huisregels te checken met betrekking tot het meenemen van gemaakte wapens.
  • Voor de Gamers is er natuurlijk de Gameroom en er zijn verschillende competities namelijk: Super Smash Brothers, Mario Kart en Pokémon TCG en natuurlijk kun je mee doen met Weerwolven van Wakkerdam en Cards Against Humanity.
  • Op de agenda staat ook Real life Mario Kart, sprookjes uit het Verre oosten. Ook is DJ  TomoBeatz! aanwezig en wordt de dag afgesloten met een Japanse Bingo ook wel een loterij, de eerste 500 bezoekers krijgen een lootje voor de Loterij en spelen dus gratis mee voor een prijzen. Als er een lootje wordt getrokken waarvan die gene niet meer aanwezig is, dan wordt er een nieuw lootje getrokken.
  • Wie houdt er nou niet van lekker eten, Bij TomoFair Nijmegen is er live cooking in het horeca gebied, TomoTaste! Kom genieten van Japanse lekkernijen.

Ik ben van plan om dit jaar de bubble thee te proberen, ook al zeggen mijn vrienden dat het niet te drinken is. Aangezien iedereen zijn eigen smaak heeft ga ik mij er toch aan wagen! Hebben jullie bubble thee geprobeerd? Welke smaak is de moeite waard om te drinken? Ik sta open voor suggesties!
Ik heb mijn ticket al aangeschaft en hier kun jij die van jou bestellen. Je kan een los ticket kopen voor de zaterdag of zondag en natuurlijk zijn er ook weekend tickets verkrijgbaar. Kaarten zijn nu in de voorverkoop en verkrijgbaar vanaf 2,99.

Wil jij ook meedoen met de Cosplay Catwalk, zorg er dan voor dat je van te voren aanwezig bent om je aan te melden.
Wil jij bij TomoFair Nijmegen aan de slag als Gopher, meld je dan hier aan!
Kom jij ook!? Ik zal zeker aanwezig zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.