De grootste indoor Japanse markt van Nederland vind dit jaar ook weer plaats in Rotterdam. Heerlijk Japans eten, cosplay’s bewonderen en meezingen met één van de ruim 5000 karaoke nummers. Dat kan allemaal tijdens dit evenement.

Na Nijmegen en Amsterdam kon natuurlijk Rotterdam ook niet ontbreken vorig jaar. Na de succesvolle uitverkochte editie komt het evenement gewoon weer terug in Rotterdam op zaterdag 23 februari. In het sportcomplex ‘De Lijsterhal’ in Capelle aan den IJssel vind je tientallen kraampjes met Japanse waren zoals manga en etenswaren en daarnaast vinden er diverse evenementen plaats waar je aan mee kan doen.

Wat kan je doen? Heel veel juist! Ik zal de leukste dingen met je doornemen:

  • Food court: De Japanse keuken mag er niet ontbreken. Naast de bekende sushi zijn er ook de minder bekende gerechten te proberen zoals heerlijke ramen en authentieke sauzen. Daarnaast kan je kiezen uit een breed assortiment van Japanse dranken, snacks en snoep.
  • Karaoke: Zing samen of alleen mee met jouw favoriete (of foute) muzieknummers.
  • Games & arcade: Waar staat Japan bekend om? Juist, om hun games. Speel klassieke en hedendaagse games op de aanwezige consoles. Tevens vinden er competities plaats waar je gratis aan mee kunt doen.
  • Cosplay: Ben je trots op je (zelfgemaakte) kostuum? Show dit op de aanwezige catwalk.

En nog veel meer…

Leuk toch? Met meer dan 40 standhouders en leuke tussentijdse evenementen vermaak je je wel de hele dag. Ook leuk om te weten is dat de eerste 200 bezoekers gratis mee kunnen doen aan de Japanse loterij, waarbij je leuke prijzen kan winnen. Dus wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Dat kan. Je kan online tickets bestellen vanaf 2,99 euro. Voor meer informatie en bestellen van tickets, bezoek de website TomoFair Rotterdam.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.