2019 kan niet beter beginnen, want meteen het eerste weekend van het jaar staat het eerste event van het jaar alweer gepland. Op zaterdag 5 en zondag 6 januari kun je je ogen uitkijken in het WFC op Tomofair Amsterdam 2019. Beide dagen kun je van 10.00 tot 18.00 uur terecht om je onder te dompelen in Japanse sferen.

Uiteraard kom je op Tomofair om elkaar te ontmoeten en je spaargeld te spenderen (oké, persoonlijk zou ik de verleiding van Tomotaste niet kunnen weerstaan), maar er is nog zoveel meer te beleven.

Wat staat er zoal op het programma?
– Buttons tekenen workshop
– Cards Against Humanity spelen
– Cosplay Café ‘Le Chavelier’
– Cosplay Catwalk
– Cosplay Dating show (hosted by Nishicon)
– Cosplay introduction Lecture
– Cosplay Lecture: maken, kopen of aanpassen?
– Cosply Make-Up Lecture
– Cosplay Photobooth
– DJ TomoBeatZ!
– Game area
– Grote Cosplay Projecten: Step by step Lecture
– Japanse Bingo
– Karaoke
– Pokémon Trading Card Game Compo.
– Weerwolven van Wakkerdam
– Zangoptreden Murasaki Mahou
– Optredens van Dress Up Town

Nieuw in 2019 op Tomofair is onder andere het volgende:
56 meter meer aan kraamruimte, dus extra veel kans om te slagen tijdens het shoppen, verdubbeling van het aantal foodstands van TomoTaste, een splinternieuw podium die dient voor o.a.  DJ TomoBeatz, meer consoles en games, Cosplay Catwalk en de Japanse loterij.

Uitgekeken op diverse goodies die je thuis hebt staan? Dan kun je ze inleveren bij Mataki Bring & Buy en zij verkopen het voor je! Heb je meteen weer wat extra centen die je bij de enorme hoeveelheid aan kramen uit kunt geven.

Oké, vooruit: op Tomotaste kun je je maag vullen met onder andere kurkuma wraps, Japans schaafijs, noodles met kip, een Japanse hartige pannenkoek, bubble tea en gyoza. Als daarvan het water je niet in je mond loopt…

Zaterdag 5 en zondag 6 januari 2019 in het WFC te Amsterdam dus. Tickets scoor je via de website van Tomofair. Een ticket voor zaterdag koop je voor €7,99, een ticket voor zondag kost €4,99 en wil je het hele weekend dan betaal je slechts €8,99 (je mag hierbij ook nog eens iemand gratis mee naar binnen nemen, yay!). Let op: er komt nog wel een kleine toelage bij indien je gebruikt wilt maken van ticketgarantie.

Ben jij aanwezig op Tomofair Amsterdam 2019?
迅速に – Jinsoku ni!

© https://www.tomofairamsterdam.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.