Hiep Hiep Hoera !

Het is zover ! Overwatch is twee jaar oud geworden, Hieperdepiep Hoeraa !! Lees verder om erachter te komen wat dit inhoudt!

Om deze verjaardag te vieren is er vanaf dinsdag 22 Mei tot dinsdag 12 Juni een leuk 2 year Anniversary event in Overwatch, tijdens dit evenement komen er een aantal “oude” items en brawls even terug, maar er komen ook een hele hoop nieuwe items bij, zoals de nieuwe lang verwachte Deathmatch map én de nieuwe Overwatch ; Legendary Edition.

Om nog veel meer gamers blij te maken lanceert Overwatch voor de mensen die het spel nog niet in bezit hebben ook nog eens een free to play weekend, waarin alle items van dit Anniversary evenement gewoon beschikbaar zijn, hoe leuk is dat, de game proberen en meteen mogen meedoen met hun verjaardag!

Niemand wil dit missen natuurlijk, daarom hebben wij alles alvast even op een rijtje gezet voor je, dan kun jij straks goed voorbereid op pad naar je lang verwachte items en vergeet natuurlijk de nieuw ontwikkelde map Petra niet !

De állerleukste brawls van de vorige seasons komen terug naar de Arcade spelmodus, de brawls veranderen dagelijks, zo kun je dus iedere dag een andere superleuke brawl doen. (Bij een brawl heb je te maken met aangepaste spelregels)

Dan komen we bij de lang verwachte nieuwe Deathmatch map, Petra, deze map is een beetje geïnspireerd op Indiana-Jones, de map heeft verschillende mooie aspecten, zoals tempels, grotten, bruggen en een vloer die onder je vandaan valt, waardoor je in een dodelijk gat valt. Klinkt erg spannend allemaal, niet waar ? Met de release van deze nieuwe map, Petra, is er ook meteen een competitive modus toegevoegd aan Deathmatch, met placement matches, rankings en leaderboards.

Verder krijgt iedereen die tijdens het Anniversary event inlogt automatisch één gratis Legendary loot box waar op zijn minst één Legendary item in zit ! Ook zal elke lootbox die je tijdens dit evenement ontvangt een Anniversary lootbox zijn, daarmee maak je kans op één van de Anniversary items !

Tot slot de volgende nieuwe ontgrendelbare items :

* Meer dan 50 nieuwe items, waaronder maarliefst 8 Legendary skins en 3 epic skins ! *
* Cosmetic items van de vorige Overwatch seasons, zoals je favoriete dance emotes van de vorige Anniversary ! *
* Nieuwe dance emotes voor Doomfist, Moira and Brigitte ! *

Pak alvast een stuk taart, dan zien we je daar !

 

The world could always use more heroes !

 

 

Frambooz

About Frambooz

Schrijver, Game fanaat, Streamer, Grafisch vormgever

View all posts by Frambooz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.