Onlangs bracht Warner Bros. de tweede trailer van de film TOMB RAIDER naar buiten. De film komt op 16 maart 2018 uit in de bioscopen  En de trailer belooft veel goeds!

Tomb Raider-fans wisten natuurlijk allang dat er een nieuwe film uitgebracht wordt van deze jonge avonturier. Eerder vertolkte de actrice Angelina Jolie twee keer de rol van Lara Croft in 2001 en 2003. Maar nu kruipt Alicia Vikander in de huid van Lara Croft. Alicia Vikander kennen we van de film Ex Machina (steengoede film, trouwens) en The Danish Girl. Mijn verwachtingen zijn hoog.

Deze nieuwe film is net wat anders de voorgaande films. Lara is een jonge, pittig en avontuurlijke meid van een spoorloos verdwenen avonturier. Ze weigert de imperium van haar vader over te nemen, gewoon omdat ze liever haar eigen leven wilt uitstippelen en niet wil geloven dat haar vader dood is. Om elke maand de huur te kunnen betalen, fiets ze als fietskoerier door de straten van London.
Maar omdat iedereen Lara overtuigd dat haar vader werkelijk dood is, gaat ze op zelf op onderzoek uit. Ze laat alles achter en vertrekt naar de plek waar haar vader voor het laatst naar toe is geweest. Een graftombe op een mysterieus eiland aan de kust van Japan. Hoewel het avontuur daar begint, krijgt ze onderweg al aardig wat obstakels tegen zich.

Mijn verwachtingen:
Zoals ik al eerder vertelde is het verhaal van TOMB RAIDER net even wat anders. Hierin gaat Lara Croft op zoek naar haar vader die zeven jaar geleden verdwenen is. En hieruit blijkt dat de geheime organisatie Trinity slechte bedoelingen heeft. Als ik de trailer moet geloven speelt Vikander zeer goed de rol van Lara Croft. Pittige dame die een eigen willetje heeft en betreft een soortgelijke uiterlijk dat wij kennen uit de game Rise of the Tomb Raider uit 2013.

Of je nu wel of geen Lara Croft fan bent, je zult zeker je hart ophalen bij deze film. Het biedt voldoende actie, spanning en avontuurlijke sensatie in om (naar alle waarschijnlijkheid) de film tot het einde te zien. Want ja, zeg nou zelf: de trailer ziet er toch goed uit? Mijn verwachtingen zijn hoog.

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.