De Super Retro Trio Plus van Retro Bit is een console die tot nu toe alleen verkrijgbaar was in de Verenigde Staten, maar hij komt nu ook naar Europa. Het is, zoals de naam al doet vermoeden, een retro console en hij zal in december verkrijgbaar zijn.

Retro Bit wil zijn producten naar de Europese markt brengen en ze beginnen met de Super Retro Trio Plus. Dit is een console voor cartridges en geeft je meteen dat game gevoel van vroeger op bijvoorbeeld de SNES. Het voordeel van deze console is dat je, je oude cartridges uit de kast kan halen en ze op deze console passen. Dus voor de mensen die de spelletjes nog wel hebben maar waar de NES, SNES of MegaDrive van is overleden kunnen toch weer nostalgisch gamen. Daarbij komt dat deze console je spellen weergeeft in HD, dan komen de kleuren toch een stuk mooier uit dan met de originele consoles. Retro Bit biedt ook een aantal spellen aan om je collectie uit te breiden.

De console heeft zes poorten voor een controller, dus multiplayen is zeker mogelijk, daarnaast kunnen je oude controllers, van de SNES of soortgelijke consoles, ook gewoon aangesloten worden op deze console. Pre-order is op dit moment mogelijk en je zult de console dan in december dit jaar ontvangen. De distributeurs Game Outlet Europe en je krijgt bij de console twee controllers. Met de Super Retro Trio Plus kan elke moderne gamer old school gamen.

Bewaren

About Amber

Historicus, lezer en fanatiek gamer!

View all posts by Amber

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.