Super Mario Bros. 3. Een van de beste klassieke games ooit gemaakt. Maar hoe is de game eigenlijk tot stand gekomen en waarom is deze game zo razend populair onder de gamers? Al deze vragen worden beantwoord in de documentaire van Super Mario Bros. 3.

Mocht je niks te doen hebben tijdens deze soms saaie januari maand, trek jezelf even terug en bekijk deze interessante documentaire over Super Mario Bros. 3.  Een game die in 1988 op de Nintendo Entertainment System verscheen in Japan. En drie jaar later in Europa. Meer dan 17 miljoen kopieën zijn er verkocht en staat hoog in de lijst van ‘beste spellen ooit’. Kortom: een game die je ooit een keer gespeeld moet hebben.

YouTube kanaal Gaming Historian publiceerde onlangs een nieuwe video over de geschiedenis van deze klassieke game. In deze 50 minuten durende video laat de YouTuber zien hoe het spel is ontstaan, unieke footage beelden en ontwerpdocumenten.

Pak een hapje en drankje erbij en geniet van deze retrogame documentaire.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.