Een Pokémon-fan heeft zeker Pokémon merchandise in zijn kamer staan. Een knuffel, beeldje, pins op de tas, boekenlegger, poster en ga zomaar door. Daarom de vraag van vandaag: Hoe groot is jouw Pokémon merchandise collectie? Benieuwd wat ik allemaal heb? Bekijk hier de foto’s.

Nee, ik kan geen kamer mee vullen, maar wel een glazen vitrinekast om mijn gave merchandise te showen. Ik zou best een kamer willen hebben waar al mijn prachtige verzamelde merchandise kan plaatsen. Wellicht ooit in de toekomst als ik een groter huis heb, hihi. Ik heb een zwak voor exclusieve tot zeldzame items die je haast niet in Nederland of Europa verkrijgbaar zijn. In september 2018 ben ik samen met mijn vriend op vakantie naar Japan gegaan en hebben we in de Pokémon Center items gekocht, zoals exclusieve Halloween items (koekjesblik en twee knuffels).

Zoals je kan zien heb ik verschillende Pokémon merchandise. Even een opsomming:

  • Kaarten
  • Knuffels
  • Heel veel kleine PVC-beeldjes (stevig plastic)
  • Beker
  • Strategy guides
  • Amiibo’s
  • Sleutelhangers

Op een gegeven moment kocht ik strategy guides meer, omdat ik voornamelijk het internet raadpleegde. Maar ik struimel geregeld evenement af waar ze eventueel tweedehands guides verkopen.

Hoe groot is jouw Pokémon merchandise collectie?

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.