De Appie/Albert Heijn/AH heeft weer een nieuwe spaaractie, het is namelijk weer tijd om voetbalplaatjes te gaan verzamelen. Deze keer is er ook een app die je kan downloaden om alle spelers aan toe te voegen en wedstrijden te spelen tegen je vrienden. Hoe is het met jouw voetbalkennis gesteld?

In 2020 beloofd het een waar voetbaljaar te gaan worden met onder andere het EK (Europees Kampioenschap) waar de Oranje mannen aan mee doen en het Oranje Leeuwinnen team zal deelnemen aan de Olympische spelen in Tokyo. Het is overduidelijk weer tijd om voetbalplaatjes te gaan verzamelen. Alle 18 teams uit de eredivisie zijn ‘verzamelbaar’, net als het Oranje mannenteam en de Oranje Leeuwinnen. In totaal zijn er 252 plaatjes te verzamelen en in je boek te plakken. Dit boek kan je voor €1,49 kopen, maar zal ook bij bepaalde producten gratis zijn.

Let’s get digital!
Bij deze spaaractie is er ook een App verschenen waarin je jouw verzamelde voetbalsterren kan plaatsen. Hiermee kan je dan een wedstrijdje spelen tegen anderen die de App ook hebben. Welke speler zou jij willen zijn?

Download hier de AH Voetbal App:
* iTunes
* Google Play

Deze actie loopt van maandag 6 januari tot en met 16 februari 2020. Bij elke €10,00 aan boodschappen krijg je een set met 4 voetbalplaatjes.

Beeldmateriaal via: nieuws.ah.nl/beeldbank

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.