Heb jij hem al binnen? Assassin’s Creed Origins is uit en heeft naast ‘de game only’ ook bijvoorbeeld de Gods Edition. Tijdens het uitpak proces heb ik een aantal foto’s gemaakt van deze Gods Edition!

Wij krijgen regelmatig games om te reviewen. Een hele enkele keer zit hier een groot pakket tussen met een special edition, deze keer niet. Deze keer moeten jullie op de review wachten van Maike, want zij heeft de game van Assassin’s Creed Origins mogen ontvangen. Omdat wij hem hier thuis ook wilden hebben, hebben we zelf deze Gods Edition aangeschaft.

In Assassins Creed Origins reis je terug naar de oorsprong van de Creed. Er zijn nieuwe manieren om te vechten en breng de geheimen aan het licht achter nieuwe vijanden die zich verstoppen in het duister. Er zijn meer dan 100 quests en zo ontdek je elke keer een nieuw verhaal.

Maar wat zit er in het pakket?


Als eerste hebben we de doos. Om deze doos zat een kartonnen ‘hoes’. Deze moest je eraf schuiven (want als je gaat scheuren gaat ‘ie natuurlijk kapot!) toen bleef de gewone doos over en ik heb van alle vier de kanten een kiekje genomen.


Nadat ik met veel moeite de deksel van de grote doos had gehaald zag ik een in plastic gehulde Godin Statue. Deze is 26 cm hoog en je ziet Bayek op Sekhmet zitten. Deze statue is van plastic gemaakt maar de details zien er gaaf uit. Los in de verpakking zit nog een zwaard, deze kan je op zijn rug achter zijn schild plaatsen, of zoals ik heb gedaan in zijn hand gepropt, ready for action!


Zoals je wellicht op de vorige foto’s hebt gezien is er een ‘geheime lade’ aanwezig. Hierin zit nog meer aan extraatjes, waaronder de game natuurlijk!


Naast de game zit er een kaart; handgetekende kaart van Egypte, art-book, de soundtrack op cd en nog twee codes voor de extra DLC. Deze DLC bevat een extra missie; Secrets of the first pyramids en het digital deluxe pakket waarbij je een Desert Cobra Pack, een exclusieve missie; Ambush at sea en drie vaardigheidspunten ontvangt.


De voorkant van het Art Book.


Om niet teveel prijs te geven alleen een foto van Alexandria, twee pagina’s uit het boek. Het ziet er in elk geval erg mooi uit zeg!


Dit is het totale pakket, de Gods Edition, wat je aanschaft. Heb jij de game al binnen? En gespeeld? Heb je de gewone game of ben jij ook gegaan voor een speciale edition?

Bewaren

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.