De maand van Halloween vraagt om wat extra horror in je leven. Maar wat moet je kijken als je besluit om thuis voor de buis te blijven. Speciaal voor jullie heb ik in oktober mij verdiept in de horrorfilms die je op Netflix kan kijken. Ik heb acht films gekeken die mij aanspraken op verschillende niveaus, gore en ranzigheid, bovennatuurlijk en het verhaal van de film. Benieuwd naar welke films in mijn top 5 terecht zijn gekomen, lees dan verder!

5. Seed of Chuckie

We beginnen op nummer 5 met een klassieker, de film is niet super eng maar blijft toch elke keer weer leuk om te kijken. Seed of Chuckie is lekker ranzig en eigenlijk meer een comedy met hier en daar wat bloed. Helaas kun je niet de hele Chuckie reeks zien op Netflix maar de film is zonder zijn voorganger ook zeer goed te volgen.

4. The Silenced
Ik ben gek op horrorfilms en voornamelijk Japanse horror, er stond een Japanse horrorfilm op Netflix die ook zeker de moeite waard is om te bekijken. Mijn nummer 4 is The Silenced, een boven natuurlijke horrorfilm die zich afspeelt op een all girl kostschool.

3. The Babysitter
Nummer 3 op mijn lijst is een nieuwe film The Babysitter (2017), de film is niet de meest spannende film die ik heb gezien maar zoals het een goede horrofilm betaamt lekker ranzig maar wel realistisch. Het verhaal en het niveau van gore is precies goed.

2. Prom Night
Nummer 2 is een realistisch en zeer spannende film ik heb echt op het puntje van mijn stoel gezeten. In Prom Night zit een ontsnapte moordenaar achter de hoofdpersoon aan. Ik verklap verder niks, ik raad je aan deze gewoon te kijken en te geniet met een bak popcorn.

1. The Eye
De film die ik heb gekozen als mijn nummer 1, is een film die ik al heel lang wilde zien maar nog nooit gekeken had. Zelf vind ik bovennatuurlijke films spannender vooral als ze in een realistische setting zoals bij deze film neer gezet word. Vaak heb ik hoge verwachtingen van een film maar deze film had toch onverwachte elementen. De film, mijn nummer 1 van Netflix is The Eye.

Welke horrorfilms zouden volgens jou echt in dit lijstje moeten staan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.