Nog geen kans gehad om Overwatch te spelen? Dan is dit nu jouw kans! Kies jouw rekruut en redt de wereld! Aanstaande weekend, van 22 tot 26 september, kan je gratis het spel spelen op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Blizzard heeft er zin in en ik denk jij ook stiekem wel! In dit weekend hebben spelers toegang tot 25 helden, 16 mappen en alle gamemodus van dit populaire game. Alle resultaten die spelers maken tijdens het spelen in dit weekend wordt opgeslagen en meegenomen wanneer spelers het spel aanschaffen. Klinkt goed toch?

Oh ja, niet te vergeten. Je kan alleen deze trial spelen wanneer je in het bezit bent van een PlayStation Plus of Xbox Live Gold abonnement en voor de PC een Blizzard-account. Klik hier voor meer informatie.

Twijfel je? Wellicht kan deze onderstaande video-gameplay jou overtuigen om het spel dit weekend gratis te spelen.

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.