Tijd voor een nieuw cover voor mijn New Nintendo 3DS. Hoe kan ik dat het beste doen? Nou, door een nieuw cover plate te verwisselen met mijn huidige. Helaas kom ik niet gauw die ene leuke cover tegen. Maar gelukkig hebben we internet.

Na de lancering van de New Nintendo 3DS, bracht Nintendo cover plates uit voor de handconsole. Cover plates zijn beschermplaten met design speciaal gemaakt zijn voor de voor- en achterkant van de 3DS. Gewoon om het uiterlijk van jouw 3DS te veranderen. Deze covers zijn alleen beschikbaar voor de New Nintendo 3DS, niet de New Nintendo 3DS XL.

Ik ben al enig tijd op zoek naar een nieuw cover plate voor mijn 3DS. Op zich is er niks mis mee met mijn huidige, maar ik vind de mijne een beetje saai en eentonig worden. Wanneer ik ergens in de winkel ben zoals de Media Markt of Intertoys en ik zie cover plates, dan zoek ik gelijk naar de perfecte cover voor mijn handconsole. Maar al jaren kom ik niet de perfecte tegen. En online kopen ben ik niet zo fan van of vergeet ik wanneer ik mijn bestelling heb geplaatst.

Puntje bepaalt zat ik nu wel te Googlen en kwam ik zowaar covers tegen die ik nog nooit gezien heb fysiek. Nieuwsgierig? Kan ik begrijpen. Hierbij laat ik aan jullie de tofste en gaafste cover plates zien die ik tegen kwam op de world wide web.

Afbeeldingen zijn eigendom van Nintendo

En dit zijn nog enkele covers nog die ik tegen kwam op het internet. Maar er zit voor iedereen wel wat tussen die hij of zij leuk vindt. Ben je op zoek naar deze cover plates? Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij de Nedgame.nl, Media Markt en op de internationale website eBay.
Mijn voorkeur gaat toch wel naar de eerste cover linksboven Boo. Waarom? Omdat ik een zwarte 3DS heb en de cover past er goed bij. En ik vind Boo zo leuk, haha. Welk cover vind jij leuk?

Bewaren

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.