Lang heb ik getwijfeld of ik dit wel of niet zou delen maar eigenlijk is het wel iets om trots op te zijn, genomineerd en bestempeld als een top blog (2016) door MyTrendyPhone.

Zoals het bij een echte nominatie wisten wij in eerste instantie niet dat we waren genomineerd. Tot er op een dag een email verscheen met het bericht dat we waren genomineerd en nog wat extra informatie wilden geven.

In eerste instantie dacht ik dat we voor de gek werden gehouden maar na heel wat heen en weer gemaild te hebben bleek het toch wel waar te zijn. We hebben zelfs een certificaat erbij gekregen, okay mogen we zelf uitprinten.. Maar het lijkt wel officieel te zijn.

Hoe is dit certificaat tot stand gekomen? Er is gekeken naar de content, de activiteit, aantal bezoekers en lezers en meer. Blijkbaar vonden ze ons hier een geschikte partij voor en zo zijn wij dus in het bezit van deze toffe nominatie en de uiteindelijke titel. Er zijn meerdere blogs genomineerd en deze lijst kan je hier bewonderen.

Bescheidenheid ten top! We scoren als gaming website voor de vrouwen aardig maar er zijn meer collega’s die zich richten op de gamende vrouw. Hetzij gericht op de mama’s of meer internationaal maar wij zijn wel blij dat we toch uitblinken.

Nogmaals bedankt MyTrendyPhone

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.