Zoals we allemaal al weten kwam Crash Bandicoot N. Sane Trilogy op 30 juni 2017 uit voor de PlayStation 4. Een remake van de eerste drie Crash Bandicoot-games die toen voor de PlayStation 1 uitkwamen. Een vraag voor de bezitters: hebben jullie het spel al uitgespeeld? Ja? Nee? Wat jouw antwoord ook mag zijn, het bedrijf Numskull heeft speciale Crash Bandicoot merchandise ontworpen voor de fans. Kijk maar mee!

Voordat ik de merchandise aan jou showt, vertel ik eerst in het kort wie Numskull is. Het bedrijf is gelicentieerd om film en game merchandise te mogen ontwerpen en verkopen. Ze hebben toestemming van de makers van Crash Bandicoot (Vicarious Visions en/of Activion) om dit soort leuke, unieke en speciale hebbedingen te verkopen aan de fans. Numskull heeft in het verleden ook merchandise ontworpen en verkocht van games zoals Resident Evil 7 en Dark Souls 3. Maar nu hebben ze een collectie gemaakt van Crash Bandicoot.

Je kan het zo gek niet bedenken waarvan Numskull merchandise heeft gemaakt. Portemonnees, bekers, T-shirts, sleutelhangers enzovoorts. Het ziet er allemaal tof uit! Hierbij een selectie van deze toffe goodies.


Bron afbeeldingen: numskull.co.uk

Wat ik zelf te gek vind, zijn de bekers in de vorm van kisten. Of de pins set verpakt in een kist. Of wat ik ook wel uniek vind, zijn de drie kaarsen die elk ook zijn eigen geur heeft geïnspireerd op de game. Hm, waar zou de Nitro-kist naar ruiken?

Mocht je graag van deze merchandise willen bestellen, op de website van Numskull kan alleen verkochten worden door Amazon-websites. Erg jammer. Maar gelukkig zijn er ook Nederlandse bedrijven die dit inkopen en verkopen. Kijk even op de website van Nedgame. Daar verkopen ze een selectie van de Crash Bandicoot-collectie.

Wendela

About Wendela

Fan van Legend of Zelda en Pokémon-games. Een grote zwak voor game merchandise.

View all posts by Wendela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.