De favoriete tijd van het jaar voor gamers is aangebroken de E3. Terwijl een aantal van mijn vrienden in L.A. zitten. Mag ik vanaf de bank genieten van de E3 en start ik met de EA persconferentie. Lees snel verder wat we kunnen verwachten van EA de komende tijd.

FIFA 18
Uiteraard mogen de FIFA fans ook dit jaar weer uitkijken naar een nieuwe FIFA. En naast een paar mooie mannen over het veld kan je ook echt op jacht gaan. FIFA 18 brengt The Journey: Hunter returns waarmee je bezig kan gaan met transfers binnen verschillende teams. Bekijk hieronder de teaser trailer. Wanneer je de Ronaldo editie in pre-order zet krijg je 3 dagen eerder toegang tot de game die vanaf 29 september 2017 verkrijgbaar is.

Need for Speed Payback
De trailer laat weer een game zien waarbij snelheid bovenaan staat. Je mag hier en daar lekker crashen en er is veel verkeer op de weg. Tijd om je kunsten te vertonen en door de woestijn plankgas te geven. Vanaf 10 november 2017 kan je aan de slag via de Xbox One, PlayStation 4 of PC.

A Way Out
Samen gamen zoals het hoort vanaf de bank met een splitscreen. Hoe vaak ik die vraag wel niet heb gehoord is ongekend. En niet zomaar een korte game zoals Tricky Towers maar een game met een verhaal, A Way Out is een co-op avontuur. De beelden zien er prachtig uit en het verhaal trekt mij zeker. Bekijk hieronder de A Way Out reveal trailer en zet hem maar alvast op je lijst om samen te kunnen spelen.

Star Wars Battlefront 2
De komende tijd kunnen we gelukkig uit kijken naar verschillende games die we gewoon vanaf de bank samen kunnen spelen. Ja dit konden we al met FIFA maar wanneer je net als mij niet goed bent in sport games is het echt zoeken naar goede games om samen te spelen. Hoe geweldig is het dat we nu ook in de wereld van Star Wars kunnen spelen. In Star Wars Battlefront 2 vind je niet alleen een goede verhaallijn en online multiplayer maar ook een co-op. Wanneer je de game in pre-order zet heb je weer early-acces ook op de beta. En krijg je een awesome Yoda loot, bekijk de trailer snel om meer te ontdekken.

Omdat Star Wars Battlefront 2 een geweldige Multi-Player game beloofd te worden kan je hieronder de gameplay trailer bekijken. Nu ben ik geen Star Wars fan en heel slecht in shooters maar dit is toch wel een game die ik zeker uit wil proberen.

Madden 17
Voor de ruigere sporters kunnen we aan de slag met Madden 17 en wat ziet het er prachtig uit. Dit keer zit er een story modus in wat een extra uitdaging geeft aan de bekende titel. Je speelt met Devin Wade die naam wilt maken binne de Madden NFL wereld. Bekijk hieronder de trailer.

Anthem
Ik sluit mijn verslag over de E3 EA persconferentie af met de trailer van Anthem. Een game waar we morgen tijdens de Xbox/Microsoft persconferentie meer over te horen krijgen. Deze zet ik alvast op mijn verlanglijstje jullie ook of wacht je af tot morgen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.