Hij komt! LEGO Marvel Super Heroes 2!! Op de Warners Bros. HQ heb een glimpje meegekregen van deze nieuwe deel in de Marvel series. Helaas kon de developer niet komen vanwege problemen met de British Airways, dus het enige wat ik heb meegemaakt is de demo van LEGO Marvel Super Heroes 2.

De demo zag er wel veel belovend uit. Niet alleen erg leuk voor de kids maar ook voor de ware Marvel fans, zoals ikzelf, kunnen hun lol op. Ik heb wel even een minpuntje maar dat heeft niets met het spel te maken. Het geluid van de demo stond erg zacht dus ik verstond er niets van. Wat er voor zorgde dat ik soms geen flauw idee had waar ik mee bezig was tijdens de demo.

Ik begon met Star-Lord van de Guardians of the Galaxy film in zijn ruimteschip, samen met Drax en Gamora. Tussen deze drie personages kun je swappen (wisselen). Dus van Star-Lord naar Drax etc. Het spel is erg mooi, kleurrijk en ik moest zo lachen om Star-Lord tijdens het spel. Je kan zijn mix tape aanzetten, zelfs in het midden van de strijd, alle personages stoppen met wat ze aan het doen zijn en gaan dansen. Dit laat al zien dat het qua humor het niet zal ontbreken in het spel.

Nadat we wat gesloopt en gebouwd hadden werden we getransporteerd naar de planeet om te vechten tegen een Celestial (gigantische robot) die half in water staat. Op de planeet kun je daarbij ook met Rocket en Groot swappen (volwassen Groot die kan tijdelijk transformeren naar baby Groot). Dit is ook nodig want je heb elk personage nodig om de bossfight tegen de Celestial te winnen. Tijdens dit gevecht was het hectisch en wat chaotisch, vooral als je niet echt weet wat je moet doen, maar ondanks dat bleef mijn aandacht erbij en was het wel jammer dat de demo was afgelopen.

I love Rocket! Dat moest ik melden tussen door *grinnikt*. Ik heb beide films al tig keer gezien en zit nu al te hopen op een deel 3! Laten we hopen dat LEGO dat ook gaat doen met hun Marvel games! Ik loop al weer veel te ver vooruit hé? Voor mij kan dit spel niet snel genoeg komen. Wil verder spelen!

We moeten nog wel even wachten voor we hem aan kunnen schaffen, hij komt namelijk pas op 14 november in de winkels!! Maar dan is hij wel beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, en PC. Vlak voor de feestdagen zal hij worden uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.