Ik weet nou niet of ik de zenuwen had voor mijn eerste persdag of vanwege mijn gevecht smorgens met mijn bed? Of dat ik al teveel koffie op heb, maar ik zat te stuiteren. Niet dat ik er tegen op zag, integendeel ik heb er zo’n zin in! Ik ben zo benieuwd hoe mijn dag gaat lopen op het evenement bij Warner Bros HQ. Vandaag op de planning; LEGO Marvel Super Heroes 2 en Cars 3.

Voor mij is dit mijn eerste persconferentie en ik heb totaal geen idee wat ik kan of moet verwachten. Maar ik heb gelukkig goede steun en ik laat het maar over me heen komen. Ik ben onderweg in de trein, muziekje op, stripboek erbij (Marvel natuurlijk) en lekker weer! Laat deze dag maar komen!

Misschien had ik beter de tram kunnen nemen dan te gaan lopen vanaf het station. Wauw het is echt wel warm (zegt een roodharige meid die zo bleek als een vampier is) en het was iets verder lopen dan ik had ingeschat. Maar geen geklaag hoor. Beweging is altijd goed voor me ondanks dat ik niet zo een sporter ben en het is echt heerlijk dat het zonnetje er is. Geeft zo’n lekker vakantie gevoel niet? Mijn navigatie geeft aan dat ik tot einde van de straat moet lopen, maar ik zie Warners Bros toch echt al aan me linkerzijde staan. Ik ga mijn navigatie even lekker negeren en laat ik maar snel naar binnen gaan.

report_warner_bros_lego_consoles

Bij binnenkomst zag ik aan mijn rechterkant al de demo machines staan, top dan ben ik op de goede plek aangekomen! Op naar de balie even melden dat ik er ben, ik hou van op tijd zijn en was er een kwartier van te voren. Dit verschilt wel als het om priv√© gelegenheden gaat, dan sta ik er wel om bekend dat ik rustig aan en wat later kom aanvliegen dan de planning. Anyway ik kreeg een welkom onthaal bij Warners Bros en kon gezellige bij andere “collega’s” zitten waar we gelijk zonder enige awkward stilte eigenlijk gelijk spontaan in hele leuke gesprekken kwamen.

Moet het toch zeggen, dat ik kwam aanlopen en Christopher zei; He Ginger!! Dit deed mij echt gelijk al lachen. Ja, wij roodharigen hebben vaak wel een klik. Geen idee waarom maar toch is het zo voor mij. Mooie ijsbreker en voor mij voelde ik me gelijk op mijn gemak bij iedereen. Dat is toch vaak wel waar ik tegenop zie. Zelf ben ik een kletskous, aanwezig en een grappenmaker maar dat word niet altijd gewaardeerd. Niet dat ik me het echt aantrek zolang ik plezier heb whatever, maar het maakt het 10x beter als het wel leuk word opgepakt en ik hoor gelach en zie glimlachen.

report_warner_bros_lego_superheroes2

Niet lang na binnenkomst en kennismaking met de andere mochten we lunchen. Ik moet echt me complimenten geven aan de catering en hoe het was opgezet. Het kon niet beter. Heerlijke verschillende verse broodjes, gekoelde frisdrank, karaf met water, koffie en thee. Was ik ook leuk vond was dat de bordjes, karaf en mokken die het Warners Bros logo hadden. Het is omdat ik met dit warme weer vaak niet zo een eetlust heb maar net als ik zei heerlijk! Kreeg wel even een momentje dat ik terug moest denken aan Amerika. Ze hadden namelijk broodjes met nacho chips en beleg. Wat ik in Amerika eerst vreemd vond is dat ze vaak bij broodje eten en ook wel s’avonds chips bij het eten hebben. Dit is echt een aanrader! Vooral bij broodje Sla, kipfilet, chilisaus en knapperige nacho chips. Nom nom nom!

report_warner_bros_lego_super_heroes2_cars3_designer

Tijdens de lunch hoorde ik dat de developer van LEGO Marvel Super Heroes 2 helaas niet aanwezig kon zijn vanwege problemen met British Airways. Als we vragen hadden konden we deze naar hem toe sturen en hij zou ze dan zo snel mogelijk beantwoorden. Niet dat ik op dit moment vragen had maar wel jammer en beetje balen dat deze presentatie kwam te vervallen. Ik heb nog wel de demo van LEGO Marvel Super Heroes 2 gespeeld!

Er was trouwens ook een mooie grote bak met LEGO bij de lunch tafel. Ik heb een aantal keren naar gekeken en de neiging gehad om heel “kinderachtig” even mee te spelen. Ik moet toegeven dat ik LEGO nog steeds leuk vind en zelfs nog een LEGO auto in m’n kamer heb staan die ik zelf in elkaar heb gezet! Hoor de trots… Ik zie nog wel eens die bouwpakketten staan bij speelgoed winkel, blijft leuk tot ik de prijs zie. Tja is dat niet met alles zo? Bedoel, we groeien op en onze speelgoed doet dat ook, qua prijs.

report_warner_bros_lego_zoek_jackie

De presentatie van van Cars 3 was ontzettend leuk en ik was onder de indruk. Het is niet alleen leuk om meer van het spel te weten maar ook de leuke verhalen van de developer maakte de presentatie interessant en entertaining. Ik had een notitie boekje meegenomen omdat ja, soms ben ik zo snel dingen kwijt. Punt van verbetering voor me eigen in de toekomst is; leesbaarder schrijven. Moet natuurlijk nog veel leren en dat is niet erg maar als ik naar me notities kijk krijg ik de neiging om naar de dokter te gaan. Niet vanwege iets medisch maar denk wel dat ik bij hem sneller een vertaling kan krijgen aangezien dokters ook zo een handschrift hebben.

Na de presentatie konden we Cars 3 zelf uitproberen. Samen met iedereen was dat een gezellige boel bij elkaar en met 2 dames onder andere gamers die ook aanwezig waren leek het misschien soms wel een kippenhokkie. He! Het is fijn om met mede chicks je eieren te delen hoor!

report_warner_bros_lego_snacks

Na nog een heerlijke tompoesje die verschillende logo’s hadden (Warners Bros, LEGO Marvel Super Heroes en Cars 3) te hebben gegeten, aantal foto’s gemaakt met ons allen en alleen, gingen de 3 dames al kleppend gezamenlijk terug lopen naar het station na een geslaagde dag. De terug weg ineens een stuk sneller!

Overal gezien heb ik echt een top dag gehad dankzij Warner Bros en de aanwezige mensen. Thank you! Kan nu al niet wachten om dit meer in de toekomst te doen.

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.