Heb je komend weekend nog een gaatje in je agenda? Dan zou je op zaterdag 17 december en/of zondag 18 december een bezoekje kunnen brengen aan de Dutch Xmas Con in de jaarbeurs in Utrecht. Naast een hoop cosplay en stands om je hart op te kunnen halen is er nog heel veel meer te doen!

Er is een speciale cosplay corner waar je aan de slag kan gaan om je cosplay te showen tijdens een wedstrijd een andere leuke wedstrijd is. Als cosplay niet echt je ding is, kan je misschien die ene oude lelijke kersttrui uit de kast halen om mee te doen aan de ‘ugly christmas sweater contest’.

Ook zijn er bekende sterren waar je een handtekening bij kan scoren en mee op de foto kan gaan als je maar wat euro’s neerlegt! Wie kan je er verwachten:

* Jason Isaacs, kennen we van Lucius Malfidus in de Harry Potter films en Kapitein Haak in Peter Pan.
* Sibel Kekilli, kennen we als Shae, uit Game of Thrones.
* James Cosmo, kennen we onder andere van Highlander, braveheart en als Lord Commander van de Night’s Watch in de serie Game of Thrones.
* Steven Williams, kennen we onder andere van 21 Jump Street als Captain Adam Fuller, Rufus Turner in Supernatural en speelde in de originele A-Team.
* Samantha Ferris, kennen we als Ellen Harvelle in de horror serie Supernatural en was te zien in onder andere Smallville, Battlestar Galactica.
* Lee Arenberg, kennen we van de Pirates of the Caribbean films samen met MacKenzie Crook het komische piratenduo Ragetti en Pintel, maar ook als Leroy, de knorrigste van de zeven dwergen en series als Seinfield, Californication, Scrubs, Friends, Angel en Charmed.

Daar zitten zeker acteurs tussen uit favoriete films van mij! Maar er is nog heel veel meer te doen. Zo is er een speed date corner, maar ook een artist alley. Hier kan je onder andere bekende schrijvers of kunstenaars als Paul van Loon (alleen op zondag), Douglas Paszkiewicz, Tom Thys, Tokyo Doll en Lotte Teusink tegenkomen!

Kaarten zijn te koop in drie verschillende mogelijkheden. Of je gaat de zaterdag, de zondag of het hele weekend, de prijzen zijn in de voorverkoop als volgt:
* Zaterdag 17 december €17,50
* Zondag 18 december €17,50
* Zaterdag & Zondag €27,50
Kinderen tot 6 jaar hebben gratis entree en als je een kaartje aan de deur koopt betaal je €2,50 extra. Kaarten kan je hier bestellen.

Ga jij heen?

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.