Als een game voor de smartphone meer dan 70 miljoen keer gedownload is moet er wel iets bijzonders aan zijn. Zeker als je dan een taart mag ontvangen als verrassing, een piratentaart om precies te zijn, dan gaan we zeker de game even checken.

Het principe van Pirate Kings is echt zo makkelijk! Ik was aan het zoeken naar een addertje onder het gras maar die is er dus niet.

img_pirate_kings01

Je kiest een piraat, draait aan een rad, ontvangt geld of een extra draaibeurt voor het rad of de optie om iemand aan te vallen of een schild ter bescherming van je eiland en deze bouw je ondertussen op met het geld dat je verdient.

It is so simpel!

Op het rad staan verschillende bedragen die je kan verdienen en elk half uur ontvang je nieuwe draaibeurten. Met het geld bouw je een eiland op. Je plaatst wat natuur, een ‘huisdier’ als een papegaai, een schip, een kasteel en een schat natuurlijk. Alles is te upgraden en als je daar mee klaar bent is het tijd voor een nieuw eiland. Dat kan een heel bijzonder exemplaar zijn.

Je kan ook andere eilanden aanvallen als je rad op deze optie komt. In je beginfase kan je niet zoveel behalve een buur-eiland aanvallen maar als je verder komt in het spel kan je ook degene die jouw eiland hebben aangevallen terugpakken.

img_pirate_kings02

Pirate Kings is gratis te spelen en samen met miljoenen andere piraten te spelen. Je kan er geld in stoppen als je sneller eilanden wilt hebben, piraten wilt verzamelen en graag snel geld wil verdienen, in een spel dan!

Een nadeel vind ik wel dat je batterij zo gigantisch snel leeg gaat als je Pirate Kings speelt. Maar tegenwoordig kan een Powerbank natuurlijk uitkomst bieden.

Download Pirate Kings gratis voor jouw iOS via iTunes of via Google Play.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.