Op zaterdag 5 en zondag 6 november heb jij de mogelijkheid om de toekomst te testen. In de Werkspoorkathedraal in Utrecht wordt het tech fest van dit jaar gehouden.

Op de zesde editie van Bright Day is er de mogelijkheid om Virtual Reality, drones en de Hololens te zien. De beste drone piloten geven een drone-show en houden drone-races tegen elkaar. De Samsung gear VR staat klaar om getest te worden.

Op Bright Day zijn ook wat klassiekers te bewonderen zoals het robotvoetbal en verschillende VR-attracties. Het beste van de Dutch Design Week is te zien en voor de kinderen is er een speciale Bright Kids-area ingericht waar ze kennis kunnen maken met tech en hun talenten.

Het programma wordt geleidt door spreker Maxim Hartman en keynote-spreker André Kuipers.

Tickets voor dit event kan je hier vinden: Bright Day.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.