We vondenĀ Animal Crossing: Happy Home Designer wat tegenvallen, maar er is hoop! Tijdens Nintendo Direct is namelijk een grote update voor Animal Crossing: New Leaf aangekondigd.

Je hebt er 2000 vrije blokken voor nodig op je Nintendo 3DS, en je krijgt daarvoor een nieuwe kampeerplek. Er zijn dagelijkse missies waarmee je Mutual Exchange Of Wealth coupons krijgt (MEOW, hihi) en daar kun je dan weer toffe goodies voor krijgen bij een hond genaamd Harvey.

Amiibo kunnen ook worden gebruikt in Animal Crossing: New Leaf, net als de Amiibo kaarten natuurlijk, die al bestonden voor de game. Je hebt Wisp daarvoor nodig, en je kunt zowel Animal Crossing Amiibo als gewone Amiibo gebruiken. Je kunt hiermee mini-games krijgen waaronder Animal Crossing Puzzle League.

Nieuwsgierig? De update is nu te downloaden op 3DS. Tijdens de feestdagen komt de game, inclusief updates, weer fysiek in de winkels te liggen want dan brengt Nintendo een speciale versie uit van Animal Crossing: New Leaf.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

One Comment on “Nintendo Direct recap: Animal Crossing is terug!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.