Even geen voetbal met NBA2K17. Zoals de naam al doet vermelden is dit basketbal op het hoogste niveau. 2K brengt basketbal games dit jaar weer naar een hoger level met allemaal nieuwe mogelijkheden in NBA2K17.

img_nba2k17_2

De game begin ik met MyCareer modus, waar ik een eigen basketballegende aan mag maken. Ik heb nog nooit zo een grote aanpassingsmogelijkheid van personages gehad in sportgames. Niet alleen mag ik heel gedetailleerd mijn speler maken ook kan ik zijn lengte, positie, armlengte, gewicht, specificaties en nog veel meer kiezen. Alle aanpassingen hebben gevolgen zoals lange spelers die minder snel kunnen rennen als kortere spelers. En korte spelers die weer minder hoog springen dan langer spelers.

Het verhaal van MyCareer gaat over een high school student die meer dan 1 miljoen kijkers heeft op zijn basketbal filmpje. Grote namen komen pols nemen en als kers op de taart speel je een belangrijke wedstrijd waar je gescout wordt door bekende NBA-clubs. Nadat je een team hebt kun je gaan trainen en wedstrijden spelen met je club. Door het spelen van wedstrijden krijg je munten die je weer ik kan zetten om bijvoorbeeld schoenen of kleding te kopen. De MyCareer modus is geheel offline. Er is wel een mogelijkheid om online te gaan met jouw speler. Dit heet MyPark. Hier ga je naar een online basketbal park waar je 3-tegen-3 kan spelen met online spelers.

img_nba2k17_1

Een andere modus is MyTeam. Hierin maak je een eigen basketbalteam door middel van spelers die je uit pakjes kaarten krijgt of koopt met in-game munten. Iedereen spelers heeft zijn eigen positie en kwaliteiten. Ook ben je helemaal vrij om het logo en het tenue van je team aan te passen. MyTeam kent zowel offline als online wedstrijden dus zit er genoeg variatie in de gamemodus. En als je geen wedstrijden wil spelen kun je ook de challenges proberen want die bieden leuke uitdagingen om je zelf nog beter te maken.

review_cijfer_8.2NBA2k17 is helemaal van deze tijd. Je ziet spelers uit het publiek opstaan en selfies maken, er wordt flink op de social media ingespeeld en basketballers weten zelfs hoe ze de “dab” moeten uitbeelden. Naast het feit dat de spelers er heel realistisch uitzien vindt ik dit een leuke toevoeging van de game. Het basketballen zelf gaat heel soepel dit komt met namen doordat er nieuwe animaties zijn toegevoegd aan de game. Ook zijn er wisselde commentaren bij de wedstrijd zodat het nog realistischer overkomt dan dat je steeds maar één iemand hoort.

+ De aanpassingsmogelijkheden van MyCareer modus.
– Af en toe gooien mijn spelers de bal weg naar iemand die ik niet bedoel.
Kopen als je: fan bent van de NBA.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.