Vandaag start Firstlook Festival met daarbij een feestje waarin Gamekings hun 15-jarig bestaan vieren. Gosh, we worden oud. Maar waar is onze persoonlijke uitnodiging eigenlijk gasten? Anyway, Gefeliciteerd, de Gamekings blikken vanaf vanavond 19:00 uur terug naar de afgelopen 15 jaren en de allereerste aflevering. Ook oude Gamekings schuiven aan. Maar waar ga je tijdens de beurs naar toe?

Laura heeft al even laten weten welke uitgevers en games er van de partij zijn en met het onderstaande plattegrond kan jij alvast uitstippelen waar je als eerste heen wilt rennen lopen zodra de deuren los gaan.

Welke games staan in jouw top 3? Wij zijn er zondag, zien we je dan?

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.