Maak je borst maar vast nat: het grootste digitale pretpark van de Benelux is weer in zicht: Firstlook Festival 2019! Oké, oké, het duurt nog eventjes, maar dan hebben we ook iets om naar uit te kijken. Zorg wel alvast dat je de kaartjes in de pocket hebt, want de kaartverkoop is inmiddels gestart!


5 en 6 oktober 2019 kun je je tijdens Firstlook Festival 2019 maar liefst twee dagen lang volledig onderdompelen in de wereld van games, gadgets en gear.

Benieuwd hoe dat er uit ziet? Check dan zeker deze video even:

De nieuwste en tofste games, vele stands vol merchandise, esports-competities, cosplay (zodra er meer bekend is lees je dit ongetwijfeld op Female-gamers.nl). Je zult je ogen uitkijken en genoeg te beleven hebben. Overtuigd?! Bestel dan nu snel je kaarten voor dit enorme gaming-feest.

Tot en met 31 mei kun je profiteren van Early Bird korting. Ga je sowieso naar Firstlook Festival 2019 dan krijg je 10% korting op je ticket en scoor je ze vanaf €17.50 (exclusief servicekosten). Na 31 mei betaal je de reguliere prijs en betaal je minimaal €20 (exclusief servicekosten) voor een ticket.

Uiteraard heb je dan ook nog de keuze uit meerdere ticket-vormen:
Ga je voor de reguliere, de Early Access of ben jij de Ultimate Firstlook Fan?
Met de Early Access ticket mag je maar liefst 2 uur eerder je slag slaan dan wanneer je een regulier ticket hebt. Die-hard fans beleven een heuse royal treatment met: aparte ingang, early access en een merch pakket! Hebben!

Toegegeven: zelf ben ik nog niet eerder bij Firstlook Festival geweest. Het staat wel echt behoorlijk hoog op mijn verlanglijstje. Toch maar even kijken of het dit jaar in de agenda past.

Beleef Firstlook Festival 2019 op zaterdag vijf oktober en zondag zes oktober in de Jaarbeurs te Utrecht.
Ga jij kaartjes halen voor dit vette gaming-event?

Kaartjes koop je natuurlijk hier: *Klik!*.

© Firstlook Festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.